/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Indbagte retter
Fra : Denver


Dato : 20-09-01 13:00

Hej

Jeg søger hjælp til opskrifter på eksempelvis indbagte rejer el.
kyllingestykker.

Jeg har søgt diverse steder, og fundet nogle gode opskrifter. Men jeg tænkte
at der måske var nogen af jer som har et par gode råd i lommen eller
erfaringer med emnet?

Ligeledes om det ville være en god ide at nedfryse de indbagte stykker, før
tilberedning i evt. friture?

/Allan



 
 
Afroman (20-09-2001)
Kommentar
Fra : Afroman


Dato : 20-09-01 17:12

> Jeg søger hjælp til opskrifter på eksempelvis indbagte rejer el.
> kyllingestykker.
> Jeg har søgt diverse steder, og fundet nogle gode opskrifter. Men jeg
tænkte
> at der måske var nogen af jer som har et par gode råd i lommen eller
> erfaringer med emnet?
>
> Ligeledes om det ville være en god ide at nedfryse de indbagte stykker,
før
> tilberedning i evt. friture?
>
> /Allan


Prøv www.thai-food.dk der er en ret under forretter "Taud man goong/Gai" det
er indbagte rejer/Kylling , og den ret smager himmelsk.... tror nu ikke det
er en god ide` at fryse dem bagefter, da jeg vil tro at de bliver bløde !!!



Augustenborg (23-09-2001)
Kommentar
Fra : Augustenborg


Dato : 23-09-01 00:52

Her er en opskrift på indbagte rejer (Rejeboller) - som kan serveres som en
forret.
Der anvendes : Til 4 personer

a.. 500 gram friske rejer
b.. 125 gram hvedemel
c.. 125 gram majsmel (kan erstattes af kartoffelmel)
d.. ½ tsk. bagepulver
e.. 1 1/4 dl. vand
f.. Fritureolie til stegning
g.. salt og peber
Fremgangsmåde :

1 : Dup rejerne helt tørre, drys dem med salt og peber og lad dem stå og
trække i 10 minutter.

2 : Rør en frituredej af hvedemel, majsmel, bagepulver og vand. Dejen skal
være temmelig tyndtflydende. Tilsæt lidt salt og lad dejen hæve 30 minutter
i køleskab.

3 : Varm olien op i en frituregryde. Bland rejerne i dejen, kom en skefuld
ad gangen i den hede olie og lad dem bage til små boller.

Tip : Man kan piske 1-2 æggehvider stive og vende dem i frituredejen. Det
gør de små boller fastere.

http://www.augustenborgsopskriftsamling.dk


"Denver" <denver@klarupnet.dk> skrev i en meddelelse
news:9ocm0m$o97$1@sunsite.dk...
> Hej
>
> Jeg søger hjælp til opskrifter på eksempelvis indbagte rejer el.
> kyllingestykker.
>
> Jeg har søgt diverse steder, og fundet nogle gode opskrifter. Men jeg
tænkte
> at der måske var nogen af jer som har et par gode råd i lommen eller
> erfaringer med emnet?
>
> Ligeledes om det ville være en god ide at nedfryse de indbagte stykker,
før
> tilberedning i evt. friture?
>
> /Allan
>
>



Psyman (24-09-2001)
Kommentar
Fra : Psyman


Dato : 24-09-01 10:34

> 2 : Rør en frituredej af hvedemel, majsmel, bagepulver og vand. Dejen skal
> være temmelig tyndtflydende. Tilsæt lidt salt og lad dejen hæve 30
minutter
> i køleskab.

Sikker på at det hæver?



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177557
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408876
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste