Hej Heidi!
Det lyder lækkert, men og nu lyder jeg jo ret ung og naiv, er 5 min. nok til
at kyllingekødet er gennemkogt? Jeg mener rå kylling er ikke liiige min
favoritret...
Anne
"Heidi" <hct@telefona.dk> wrote in message news:9o9mmj$6vj$1@sunsite.dk...
> Anne <prinsesseanne[REMOVE]@(THIS)hotmail.com> skrev i
news:9o71e8$89s$1@sunsite.dk
> > Hejsa
> > Er der nogen af jer derude, der kender en opskrift på kyllingesuppe,
hvor
> > ingerdienser som kokosmælk, chili, citrongræs, svampe og naturligvis
kylling
> > indgår i???
>
> Her er en uden svampe ganske vist, men den smager i hvert fald godt!
> (Portionen er kun til 1 person).
>
> 75 g kyllingefilet
> 1 dl hønsebouillon
> ½ spsk finthakket ingefær
> ½ fed knust hvidløg
> ½ stilk citrongræs
> ½-1 spsk limesaft
> 1 tsk fiskesauce (kan udelades)
> 1 dl kokosmælk
> 1 forårsløg
> 1 lille frisk rød chili
>
> Skær kyllingekødet i små tern.
> Kom ingefær, hvidløg og citrongræs i en blender eller morter til det har
konsistens som en blød pasta.
> Bring hønsebouillon, krydderipasta, kyllingetern og de øvrige ingredienser
i kog under omrøring.
> Lad suppen koge for svag varme i 5 minutter under låg.
>
>