/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Folorenhare hvordan!!!!
Fra : Flemming Kempel


Dato : 13-09-01 09:11

Hej med jer
Jeg søger en opskrift på forloren hare


M.V.H. Flemming




 
 
Augustenborg (13-09-2001)
Kommentar
Fra : Augustenborg


Dato : 13-09-01 23:48

"Flemming Kempel" <flemming.kempel@post.tele.dk> skrev i en meddelelse
> Hej med jer
> Jeg søger en opskrift på forloren hare
Her er en opskrift på forloren hare
mvh. poul

FORLOREN HARE

Der anvendes : Til 4-6 personer

ca. 750 gram svinekød
2 tsk. salt
½ tsk. groftkværnet peber
2 æg
1½ dl. fløde 13 (evt. piskefløde)
1-1½ bouillon
3/4 dl. rasp
8-10 skiver bacon

Sauce :

3 dl. vand
3 dl. mælk (evt. fløde 13 eller piskefløde)
1 dl.. fløde 13%
1 spsk. ribsgele

Fremgangsmåde :

1 : Fars : Rør kødet med salt, peber og æg. Tilsæt fløde og bouillon lidt
efter lidt.
Saml farsen med rasp og lad den hvile i køleskab i ca. 30 minutter.

2 : Form farsen til et aflangt brød. Læg det i et ovnfast fad med
baconskiver lagt
på tvært af farsen. Sæt farsbrødet i ovnen og brun det ca. 10 minutter, ved
230 .
Dæmp varmen til 180 C. Hæld vand og mælk i bunden af fadet og lad "haren"
stege
endnu 45-60 minutter. Tag den ud af ovnen og hold den varm.

3 : Sauce : Si skyen i en gryde. Tilsæt ribsgele og fløde. Giv saucen et
opkog. Jævn
den med 1 spsk. maizena mel udrørt i lidt vand og smag til med salt og
peber. Tilsæt
evt. kulør.

Server med kartofler og ribsgele - og evt. salat.




Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177511
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408590
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste