|
| vodka temperatur Fra : Anders Bo Rasmussen |
Dato : 11-09-01 00:08 |
|
Håber ikke det er alt for underligt, men vi kom til at diskutere,
hvilken temperatur vodka bør drikkes ved. Er der nogen gyldne regler for
dette? (Der er tale om vodka, og ikke vodka, blandet sammen med et eller
andet)
Er der ellers noget man burde vide om vodka?
--
Like a rat in a maze Anders Bo Rasmussen mailto:fuzz01@spamfilter.dk
The path before me lies Frimestervej 42 1.tv http://www.fuzz.dk
And the pattern never alters 2400 Kbh. NV
Until the rat dies.
| |
Rick Madsen (11-09-2001)
| Kommentar Fra : Rick Madsen |
Dato : 11-09-01 01:20 |
|
Anders Bo Rasmussen skrev:
>
> Håber ikke det er alt for underligt, men vi kom til at diskutere,
> hvilken temperatur vodka bør drikkes ved. Er der nogen gyldne regler for
> dette? (Der er tale om vodka, og ikke vodka, blandet sammen med et eller
> andet)
Hvilken temperatur kan du bedst li´?... Nogle fabrikanter anbefaler
køleskabstemperatur eller sågar frysertemperatur, selv foretrækker jeg
stuetemperatur.
> Er der ellers noget man burde vide om vodka?
At de smager temmelig forskelligt; 'Fyrst Boris'(Irma), f.eks. er meget
karakterfuld, og de svagere alkoholstyrker (u.40%) er oftest meget
neutrale, nærmest kedelige i smagen.
> --
> Like a rat in a maze Anders Bo Rasmussen mailto:fuzz01@spamfilter.dk
> The path before me lies Frimestervej 42 1.tv http://www.fuzz.dk
> And the pattern never alters 2400 Kbh. NV
> Until the rat dies.
hvm
Teglbrændervej 6
Kbh.NV (vinke-vinke!)
| |
Gitte (11-09-2001)
| Kommentar Fra : Gitte |
Dato : 11-09-01 07:40 |
|
Hvis du spørg eksperterne (polakkerne) siger de at vodka skal drikkes rent
og opbevares i fryseren.
"Rick Madsen" <hvm@mail.uni2.dk> wrote in message
news:3B9D58AB.1296@mail.uni2.dk...
> Anders Bo Rasmussen skrev:
> >
> > Håber ikke det er alt for underligt, men vi kom til at diskutere,
> > hvilken temperatur vodka bør drikkes ved. Er der nogen gyldne regler for
> > dette? (Der er tale om vodka, og ikke vodka, blandet sammen med et eller
> > andet)
>
> Hvilken temperatur kan du bedst li´?... Nogle fabrikanter anbefaler
> køleskabstemperatur eller sågar frysertemperatur, selv foretrækker jeg
> stuetemperatur.
>
> > Er der ellers noget man burde vide om vodka?
>
> At de smager temmelig forskelligt; 'Fyrst Boris'(Irma), f.eks. er meget
> karakterfuld, og de svagere alkoholstyrker (u.40%) er oftest meget
> neutrale, nærmest kedelige i smagen.
>
> > --
> > Like a rat in a maze Anders Bo Rasmussen
mailto:fuzz01@spamfilter.dk
> > The path before me lies Frimestervej 42 1.tv http://www.fuzz.dk
> > And the pattern never alters 2400 Kbh. NV
> > Until the rat dies.
>
> hvm
> Teglbrændervej 6
> Kbh.NV (vinke-vinke!)
>
| |
Christian Bech (11-09-2001)
| Kommentar Fra : Christian Bech |
Dato : 11-09-01 11:47 |
|
Rick Madsen <hvm@mail.uni2.dk> wrote:
> > Er der ellers noget man burde vide om vodka?
>
> At de smager temmelig forskelligt; 'Fyrst Boris'(Irma), f.eks. er meget
> karakterfuld, og de svagere alkoholstyrker (u.40%) er oftest meget
> neutrale, nærmest kedelige i smagen.
Hvis man er til det karakterfulde, vil jeg anbefale estisk vodka. Jeg
har aldrig smagt noget lignende.
--
"Medmindre en eller anden fed idiot i ulvekostume render rundt og
blokerer udsigten, så er det sgu bedre at se det i fjernsynet."
- Kim Frandsen
| |
Anders Bo Rasmussen (13-09-2001)
| Kommentar Fra : Anders Bo Rasmussen |
Dato : 13-09-01 11:33 |
|
On Tue, 11 Sep 2001 12:47:13 +0200,
Christian Bech <giambattista.vico@mail.tele.dk> wrote:
>> At de smager temmelig forskelligt; 'Fyrst Boris'(Irma), f.eks. er meget
>> karakterfuld, og de svagere alkoholstyrker (u.40%) er oftest meget
>> neutrale, nærmest kedelige i smagen.
>
> Hvis man er til det karakterfulde, vil jeg anbefale estisk vodka. Jeg
> har aldrig smagt noget lignende.
Nu er der vel mange forskellige estiske vodka. Er der et bestemt mærke
du vil anbefale?
--
Like a rat in a maze Anders Bo Rasmussen mailto:fuzz01@spamfilter.dk
The path before me lies Frimestervej 42 1.tv http://www.fuzz.dk
And the pattern never alters 2400 Kbh. NV
Until the rat dies.
| |
Christian Bech (13-09-2001)
| Kommentar Fra : Christian Bech |
Dato : 13-09-01 15:13 |
|
Anders Bo Rasmussen <fuzz01@spamfilter.dk> wrote:
> On Tue, 11 Sep 2001 12:47:13 +0200,
> Christian Bech <giambattista.vico@mail.tele.dk> wrote:
>
> >> At de smager temmelig forskelligt; 'Fyrst Boris'(Irma), f.eks. er meget
> >> karakterfuld, og de svagere alkoholstyrker (u.40%) er oftest meget
> >> neutrale, nærmest kedelige i smagen.
> >
> > Hvis man er til det karakterfulde, vil jeg anbefale estisk vodka. Jeg
> > har aldrig smagt noget lignende.
>
> Nu er der vel mange forskellige estiske vodka. Er der et bestemt mærke
> du vil anbefale?
Desværre - hvis man er så letsindig at smage på den, mister man evnen
til at huske navnet. Jeg har dog ikke prøvet nogen som ikke smagte
kraftigt af harpiks og/eller desinficerende rengøringsmidler. Til
gengæld var den i Estland i 1992 langt den billigste væske på markedet.
--
"Medmindre en eller anden fed idiot i ulvekostume render rundt og
blokerer udsigten, så er det sgu bedre at se det i fjernsynet."
- Kim Frandsen
| |
Rick Madsen (13-09-2001)
| Kommentar Fra : Rick Madsen |
Dato : 13-09-01 21:22 |
|
Christian Bech wrote:
[choppo]
> > > Hvis man er til det karakterfulde, vil jeg anbefale estisk vodka. Jeg
> > > har aldrig smagt noget lignende.
> >
> > Nu er der vel mange forskellige estiske vodka. Er der et bestemt mærke
> > du vil anbefale?
>
> Desværre - hvis man er så letsindig at smage på den, mister man evnen
> til at huske navnet. Jeg har dog ikke prøvet nogen som ikke smagte
> kraftigt af harpiks og/eller desinficerende rengøringsmidler. Til
> gengæld var den i Estland i 1992 langt den billigste væske på markedet.
Aha...jo, den har vi hørt om! Det var vist den, der sendte 80 estere på
hospitalet i weekenden. Den går under navnet 'Metyl'. Nem at fremstille,
blændende (blindende?) smag.
hvm
| |
Rick Madsen (14-09-2001)
| Kommentar Fra : Rick Madsen |
Dato : 14-09-01 10:46 |
|
Christian Bech skrev:
[choppo]
> > Nu er der vel mange forskellige estiske vodka. Er der et bestemt mærke
> > du vil anbefale?
>
> Desværre - hvis man er så letsindig at smage på den, mister man evnen
> til at huske navnet. Jeg har dog ikke prøvet nogen som ikke smagte
> kraftigt af harpiks og/eller desinficerende rengøringsmidler. Til
> gengæld var den i Estland i 1992 langt den billigste væske på markedet.
Aha...jo, den har vi hørt om! Det var vist den, der sendte 90 estere på
hospitalet i weekenden. Den går under navnet 'Metyl'. Nem at fremstille,
blændende (blindende?) smag.
45 af dem var døde igår, BTW:
http://news6.thdo.bbc.co.uk/low/english/world/europe/newsid_1542000/1542221.stm
hvm
--
Startpage: http://inet.uni2.dk/~i33745/startpag.htm
| |
Rick Madsen (14-09-2001)
| Kommentar Fra : Rick Madsen |
Dato : 14-09-01 10:54 |
|
Christian Bech skrev:
[choppo]
> > Nu er der vel mange forskellige estiske vodka. Er der et bestemt mærke
> > du vil anbefale?
>
> Desværre - hvis man er så letsindig at smage på den, mister man evnen
> til at huske navnet. Jeg har dog ikke prøvet nogen som ikke smagte
> kraftigt af harpiks og/eller desinficerende rengøringsmidler. Til
> gengæld var den i Estland i 1992 langt den billigste væske på markedet.
Aha...jo, den har vi hørt om! Det var vist den, der sendte 150 estere på
hospitalet i weekenden. Den går under navnet 'Metyl'. Nem at fremstille,
blændende (blindende?) smag.
49 af dem var døde igår, BTW:
http://news6.thdo.bbc.co.uk/low/english/world/europe/newsid_1542000/1542221.stm
hvm
--
Startpage: http://inet.uni2.dk/~i33745/startpag.htm
| |
Anders Bo Rasmussen (13-09-2001)
| Kommentar Fra : Anders Bo Rasmussen |
Dato : 13-09-01 11:27 |
|
On Tue, 11 Sep 2001 02:19:55 +0200,
Rick Madsen <hvm@mail.uni2.dk> wrote:
>> Håber ikke det er alt for underligt, men vi kom til at diskutere,
>> hvilken temperatur vodka bør drikkes ved. Er der nogen gyldne regler for
>> dette? (Der er tale om vodka, og ikke vodka, blandet sammen med et eller
>> andet)
>
> Hvilken temperatur kan du bedst li´?... Nogle fabrikanter anbefaler
> køleskabstemperatur eller sågar frysertemperatur, selv foretrækker jeg
> stuetemperatur.
Jeg har aldrig prøvet andet end stuetemperatur.
>> Er der ellers noget man burde vide om vodka?
>
> At de smager temmelig forskelligt; 'Fyrst Boris'(Irma), f.eks. er meget
> karakterfuld, og de svagere alkoholstyrker (u.40%) er oftest meget
> neutrale, nærmest kedelige i smagen.
Man skal ikke have smagt mange vodkaer før man finder ud af dette. Har
ikke prøvet Fyrst Boris, men det må jeg prøve.
> Teglbrændervej 6
> Kbh.NV (vinke-vinke!)
Det må siges at være tæt på :)
--
Like a rat in a maze Anders Bo Rasmussen mailto:fuzz01@spamfilter.dk
The path before me lies Frimestervej 42 1.tv http://www.fuzz.dk
And the pattern never alters 2400 Kbh. NV
Until the rat dies.
| |
Kristian Stephansen (24-09-2001)
| Kommentar Fra : Kristian Stephansen |
Dato : 24-09-01 23:42 |
|
Er det ikke også i Fakta man kan få Stolichnaya forholdsvist billigt?
Jeg fik engang serveret iskold polsk vodka i et komplet frossent glas -
frygtelig svært at drikke af, men det så tjekket ud;)
/ Kristian
| |
|
|