Skær den friske type i tynde skiver, anret på fad med en lille skefuld
capers og et drys origano på hver skive, dryp med olivenolie og
balsamico.....serveres med frisk brød og tomat + evt. andre småting: f.ex.
pølse, oliven, tun, som lækker nippe-forret...ahhh.
"Thomas Martin Widmann" <viralbus@humulus.daimi.au.dk> wrote in message
news:yrsheug1uqa.fsf@humulus.daimi.au.dk...
> "Lisa Andersen" <lisa@paradis.dk> writes:
>
> > Er der nogen der har nogle kreative forslag til hvordan man bruger
> > mozzarella, udover til pizza?
>
> Mener du Arlas revne, eller frisk italiensk i lage?
>
> Hvis det er den sidste, er den jo vidunderlig i fx tomatsalat.
>
> /Thomas
> --
> Thomas Martin Widmann, Universitetsparken 8, 2., -333, DK-8000 Århus C
> Tel.: 7028 4406 * (park) 8942 7333 * (mob.) 2167 6127 * (SDS) 8733 4465
> <mailto:viralbus@daimi.au.dk> <URL:
http://www.daimi.au.dk/~viralbus>
> MA stud. (ling-dat); stud.prog.; aktiv radikal; formand/DK-TUG; T4ONF/TK