/ Forside / Interesser / Hus og have / Hus og have / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Hus og have
#NavnPoint
Nordsted1 30351
3773 24011
pbp_et 20871
dova 19847
ans 15297
stig54 12614
vagnr 12599
transor 11828
katekismus 10999
10  trimare46 9702
Majs
Fra : Trine & Thomas


Dato : 01-09-01 16:28

Vi har majs i haven, men er ikke helt sikre på hvornår de er klar til
spisning. Er der nogen her som kan hjælpe?

Pft.

Trine & Thomas



 
 
Per A. Hansen (01-09-2001)
Kommentar
Fra : Per A. Hansen


Dato : 01-09-01 19:03


Trine & Thomas <Thomtrin@Teliamail.dk> skrev i en
news:3b90fe69$0$260$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
> Vi har majs i haven, men er ikke helt sikre på hvornår de er klar til
> spisning. Er der nogen her som kan hjælpe?

Det må sikkert svare nogenlunde til det
tidspunkt, hvor de bliver ensileret.
Kommer der lidt mælket ud af en kerne, der bides
over så er det for tidligt!
Hvis de er blevet hårde er det nok for sent!


--
Med venlig hilsen
Per A. Hansen



Erna Andersen (01-09-2001)
Kommentar
Fra : Erna Andersen


Dato : 01-09-01 21:59


"Trine & Thomas" <Thomtrin@Teliamail.dk> skrev i en meddelelse
news:3b90fe69$0$260$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
> Vi har majs i haven, men er ikke helt sikre på hvornår de er
klar til
> spisning. Er der nogen her som kan hjælpe?


Hej NG

Majsene har nogle tråde (støvfang), der hænger ud fra toppen. De
skal være helt visne og tørre, så er majsen klar. Men pluk dem
ikke før de skal spises, så smager de fantastisk. Bare et døgn
gamle er de mindre gode.

Hilsen Erna



Helle (03-09-2001)
Kommentar
Fra : Helle


Dato : 03-09-01 07:24

ja, man siger jo, at man godt kan gå ud i marken, for at plukke majs, men
man skal løbe tilbage med dem (altså - pluk dem først lige før brug...)

"Erna Andersen" <vedhegnet23@mail.tele.dk> wrote in message
news:3b914823$0$2725$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
>
> "Trine & Thomas" <Thomtrin@Teliamail.dk> skrev i en meddelelse
> news:3b90fe69$0$260$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
> > Vi har majs i haven, men er ikke helt sikre på hvornår de er
> klar til
> > spisning. Er der nogen her som kan hjælpe?
>
>
> Hej NG
>
> Majsene har nogle tråde (støvfang), der hænger ud fra toppen. De
> skal være helt visne og tørre, så er majsen klar. Men pluk dem
> ikke før de skal spises, så smager de fantastisk. Bare et døgn
> gamle er de mindre gode.
>
> Hilsen Erna
>
>



Preben Riis Sørensen (03-09-2001)
Kommentar
Fra : Preben Riis Sørensen


Dato : 03-09-01 23:17


Helle <> ja, man siger jo, at man godt kan gå ud i marken, for at plukke
majs, men
> man skal løbe tilbage med dem (altså - pluk dem først lige før brug...)

Det er det samme med friske champignon, de har en rigtig god og sødlig smag,
men vist ikke længere end en halv time, så smager de som dem man køber.
--
M.V.H.
Preben Riis Sørensen
preben@esenet.dk




Astrid nielsen (03-09-2001)
Kommentar
Fra : Astrid nielsen


Dato : 03-09-01 21:43

når toppen (hårene) er visne og tørre, kan I jo prøve med et par negle at
ridse gennem dækbladene, så I kan se kernerne. Ser de veludviklede og gule
ud, er det spisetid.( Pas på de ikke bliver overmodne, så bliver de ret
tørre og kedelige)

Venlig hilsen
Astrid Vest

Trine & Thomas <Thomtrin@Teliamail.dk> skrev i en
nyhedsmeddelelse:3b90fe69$0$260$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
> Vi har majs i haven, men er ikke helt sikre på hvornår de er klar til
> spisning. Er der nogen her som kan hjælpe?
>
> Pft.
>
> Trine & Thomas
>
>



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177514
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408621
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste