"Svend Erik Pedersen" <sep@mail1.stofanet.dk> skrev i meddelandet:
> > Hej
> > Når jeg laver potkäse, gemmer jeg osterester og danablue i en pose i
> > fryseren. Når der er rester nok, piller jeg skorpen af og smider
> > resterne ned i en foodprocesser, tilsætter rom, snaps eller cognac
> > til det er en tyk næsten smørbar masse. Derefter putter jeg det i et
> > glas med skruelåg og hælder lidt smeltet smør over, lader det stivne
> > og tilsidst tilsætter jeg spiritus. Det kan holde sig ca 6 md.
> > V.H.
> > Annette
> >
> > "Ole Larsen" <oleNOSPAMtan@nospam.dk> skrev i en meddelelse
> > news:NtPi7.24734$Ay1.680218@news000.worldonline.dk...
> > > Hejsa,
> > > Jeg har i øjeblikket en herlig stærk, svedende og smuldrende ost
og så
> kom
> > > jeg til at tænke på begrebet.
> > > Kender en af jeg metoden med at smuldre en sådan og hælde den i en
> krukke
> > og
> > > spiritus eller hedvin på.
> > > PFT
> > >
> > > Ole
OK Annette! - Den er feset ind...
Hvad var det forresten du ville sige?
--
Mvh.
Peter W. Bosse
Apropos oste:
Hos fromages.com kan du købe oste i alle størrelser og blive uvenner med
dit postbud. De leverer til DK inden for 48 timer hvis du foretrækker
det:
www.francofil.dk/shopping/gourmet.asp