|
| squashkage Fra : LARS STEHMANN |
Dato : 31-08-01 20:45 |
|
Hej NG
Da jeg har fået en squash forærende, savner jeg en opskrift på en lækker
squashkage. Er der nogen der kan hjælpe?
Hilsen Christina
| |
Karina Lund Andersen (31-08-2001)
| Kommentar Fra : Karina Lund Andersen |
Dato : 31-08-01 20:49 |
|
Da jeg har fået en squash forærende, savner jeg en opskrift på en lækker
squashkage. Er der nogen der kan hjælpe?
>
Hej Christina.
Prøv at søge på www.google.com , skriv squashkage i søgefeltet og der kommer
et par muligheder.
God fornøjelse
Karina
>
>
| |
SEB (01-09-2001)
| Kommentar Fra : SEB |
Dato : 01-09-01 08:50 |
|
Christina skrev:
> Da jeg har fået en squash forærende, savner jeg en opskrift på en lækker
> squashkage.
Her er en opskrift på en bradepandekage med krydderier:
3 æg
250 g. farin
2½ dl. vindruekerneolie
450 g. revet squash
325 g. hvedemel
2 tsk. bagepulver
2 tsk. kanel
1 tsk. nellike
1 tsk. allehånde
2 tsk. vanillesukker
100 g. rosiner
50 g. hakkede nødder
Pisk æg og farin godt sammen. Tilsæt olien og den revet squash.
Bland så mel, bagepulver og krydderier og sigt det ned i dejen.
Tilsæt rosiner og de hakkede nødder. Rør nu dejen sammen med en
ske. Men rør ikke for meget - så bliver kagen bare for "tung".
Hæld dejen over i en bradepande på ca. 20x30 cm. For gerne
bradepanden med bagepapir, da det er langt lettere at få kagen
op efter bagning. Bag kagen ved 175° i ca. 45 min.
--
Venlig hilsen
SEB
| |
Inge Marie Kramer (04-09-2001)
| Kommentar Fra : Inge Marie Kramer |
Dato : 04-09-01 22:03 |
|
Her er også en:
300 g brun farin
2 dl. olie (jeg har kun brugt 2 dl og det er udmærket)
4 æg
275 g mel
1 tsk. vanille
2 tsk. bagepulver
1 tsk. natron
½ tsk salt
2 tsk kanel
375 g. revet squash
Pisk olie, æg og farin. Resten af ingredienserne røres i. Hældes i en
springform. Bages i 45 min. ved 200 grader. Kan også bages i en lille
bradepande.
Fyld
100 g flødeost naturel
75 g smør
75 g flormelis
2 tsk. vanille
1 tsk. kanel
Rør ingredienserne til cremen sammen og fordel det i den overskårne kage,
der er helt afkølet.
Med venlig hilsen
Inge Marie
| |
|
|