Hej med dig.
Hvis det er REN kakao masse, og det finder du ud af ved at smage på det,
hvis det ikke er til at spise er det rent, hvis det kan spises er det en
meget mørk chokolade. Er der ren kakao masse så bør du bare rive det på et
rivejern i den ting du vil bruge det i, men vær opmærksom på det er ikke
meget du skal bruge, da det er ret så koncentreret. håber at du kan bruge
rådet
"Kåre Weng Madsen" <kwma00@hum.auc.dk> skrev i en meddelelse
news:9mktoe$blf$1@sunsite.dk...
> Som "sovenier" fra Mexico har jeg fået to kakao "bar" vil jeg klade dem.
De
> ligner to klumper hash, men det er altså ren kakao.
>
> Jeg ved at mexicanerne bruger meget ren kakao i deres mad, men jeg ved
ikke
> hvordan jeg skal gribe de to klumper an.
>
> Hvad kan jeg bruge kakaoen til? Kager, mad, varmchokolade???? og hvordan
gør
> jeg. Hvordan anvender jeg det som krydderi?
>
> Forslag, kommentarer, råd......? Jeg er åben over for alle mulige ideer og
> opskrifter.
>
> Kåre
> - der udover kakoen også har fået en masse andre spændende krydderier som
> jeg ikke ved hvad jeg skal stille op med endnu....
>
>