/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
solbærsnaps
Fra : Cindie


Dato : 29-08-01 16:58

hejsa

I sidste uge smagte jeg en solbærsnaps som var rigtig god og nu kunne jeg
godt tænke mig at lave en selv.

Hvad for en snaps skal jeg købe, kanjeg nøjes med den billigste "klar" snaps
man kan købe og hvor meget solbær skal der i flasken og hvor meget sukker?
Nu sskal snapsen jo ikke være alt for sød på grund af sukkeret.
Håber der er en som kan hjælpe mig


mvh Cindie


 
 
Margit & Sv. Aa. Jen~ (29-08-2001)
Kommentar
Fra : Margit & Sv. Aa. Jen~


Dato : 29-08-01 19:10

Hej Cindie
Jeg har lavet solbærsnaps i år og den smager allerede herligt
Her er opskriften:

350 g friskplukkede, afstilkede solbær (hele)
ca. 175 gr. sukker (så er snapsen halvsød)
ca. 5-6 dl Brøndum snaps el. lign.

Alt blandes i en 3/4 liters patentflaske. Stil den på et sted, hvor du
ser den hver dag. Vend den af og til indtil al sukkeret er opløst.
Efterhånden bliver den smuk rødlig og smager bare herlig. Har
bedst af at trække. Hvorlænge afgør du med din samvittighed
og din karakterstyrke.
Mvh. Margit

Cindie <ciwr@obel.auc.dk> skrev i en
nyhedsmeddelelse:B7B2DDAC.76CF%ciwr@obel.auc.dk...
> hejsa
>
> I sidste uge smagte jeg en solbærsnaps som var rigtig god og nu kunne jeg
> godt tænke mig at lave en selv.
>





Cindie (29-08-2001)
Kommentar
Fra : Cindie


Dato : 29-08-01 20:15

Hej Margit


Mange tak for opskriften.
Er det underordnet hvad for en snaps man bruger?? Eller skal det være en
Brøndums? Jeg har ikke forstand på snapse, da jeg ikke drikker det. Men
siden i sidste uge da jeg smagte en, syntes jeg at jeg vil prøve at lave en
selv.

mvh Cindie


> Hej Cindie
> Jeg har lavet solbærsnaps i år og den smager allerede herligt
> Her er opskriften:
>
> 350 g friskplukkede, afstilkede solbær (hele)
> ca. 175 gr. sukker (så er snapsen halvsød)
> ca. 5-6 dl Brøndum snaps el. lign.
>
> Alt blandes i en 3/4 liters patentflaske. Stil den på et sted, hvor du
> ser den hver dag. Vend den af og til indtil al sukkeret er opløst.
> Efterhånden bliver den smuk rødlig og smager bare herlig. Har
> bedst af at trække. Hvorlænge afgør du med din samvittighed
> og din karakterstyrke.
> Mvh. Margit


Margit & Sv. Aa. Jen~ (29-08-2001)
Kommentar
Fra : Margit & Sv. Aa. Jen~


Dato : 29-08-01 22:20

Jeg tror den er bedst, fordi smagen er ret neutral.
Mvh. Margit

Cindie <ciwr@obel.auc.dk> skrev i en
nyhedsmeddelelse:B7B30BC6.76D4%ciwr@obel.auc.dk...
> Hej Margit
>
>
> Mange tak for opskriften.
> Er det underordnet hvad for en snaps man bruger?? Eller skal det være en
> Brøndums? Jeg har ikke forstand på snapse, da jeg ikke drikker det. Men
> siden i sidste uge da jeg smagte en, syntes jeg at jeg vil prøve at lave
en
> selv.
>
> mvh Cindie
>
>
> > Hej Cindie
> > Jeg har lavet solbærsnaps i år og den smager allerede herligt
> > Her er opskriften:
> >
> > 350 g friskplukkede, afstilkede solbær (hele)
> > ca. 175 gr. sukker (så er snapsen halvsød)
> > ca. 5-6 dl Brøndum snaps el. lign.
> >
> > Alt blandes i en 3/4 liters patentflaske. Stil den på et sted, hvor du
> > ser den hver dag. Vend den af og til indtil al sukkeret er opløst.
> > Efterhånden bliver den smuk rødlig og smager bare herlig. Har
> > bedst af at trække. Hvorlænge afgør du med din samvittighed
> > og din karakterstyrke.
> > Mvh. Margit
>



Rick Madsen (29-08-2001)
Kommentar
Fra : Rick Madsen


Dato : 29-08-01 22:40

Margit & Sv. Aa. Jensen skrev:
>
> Jeg tror den er bedst, fordi smagen er ret neutral.
> Mvh. Margit

Ja, det er nærmest en traditionel sag med den dér Brøndums...men hvis
man faktisk helst er helt fri for kommensmagen, så er det bare at række
ud efter vodka i stedet for. Jeg er ikke i tvivl :)

hvm

>
> Cindie <ciwr@obel.auc.dk> skrev i en
> nyhedsmeddelelse:B7B30BC6.76D4%ciwr@obel.auc.dk...
> > Hej Margit
> >
> >
> > Mange tak for opskriften.
> > Er det underordnet hvad for en snaps man bruger?? Eller skal det være en
> > Brøndums? Jeg har ikke forstand på snapse, da jeg ikke drikker det. Men
> > siden i sidste uge da jeg smagte en, syntes jeg at jeg vil prøve at lave
> en
> > selv.
> >
> > mvh Cindie
> >
> >
> > > Hej Cindie
> > > Jeg har lavet solbærsnaps i år og den smager allerede herligt
> > > Her er opskriften:
> > >
> > > 350 g friskplukkede, afstilkede solbær (hele)
> > > ca. 175 gr. sukker (så er snapsen halvsød)
> > > ca. 5-6 dl Brøndum snaps el. lign.
> > >
> > > Alt blandes i en 3/4 liters patentflaske. Stil den på et sted, hvor du
> > > ser den hver dag. Vend den af og til indtil al sukkeret er opløst.
> > > Efterhånden bliver den smuk rødlig og smager bare herlig. Har
> > > bedst af at trække. Hvorlænge afgør du med din samvittighed
> > > og din karakterstyrke.
> > > Mvh. Margit
> >


Charlotte & Jesper (30-08-2001)
Kommentar
Fra : Charlotte & Jesper


Dato : 30-08-01 15:58


"Rick Madsen" <hvm@mail.uni2.dk> skrev i en meddelelse
news:3B8D611A.1D3@mail.uni2.dk...
> Margit & Sv. Aa. Jensen skrev:
> >
> > Jeg tror den er bedst, fordi smagen er ret neutral.
> > Mvh. Margit
>
> Ja, det er nærmest en traditionel sag med den dér Brøndums...men hvis
> man faktisk helst er helt fri for kommensmagen, så er det bare at række
> ud efter vodka i stedet for. Jeg er ikke i tvivl :)
>
> hvm

Vi plejer at bruge vodka fra Tyskland, (40 kr.pr. flaske)
Og så søder vi med honning.
VH
Jesper



Cindie (30-08-2001)
Kommentar
Fra : Cindie


Dato : 30-08-01 18:13





> Vi plejer at bruge vodka fra Tyskland, (40 kr.pr. flaske)
> Og så søder vi med honning.
> VH
> Jesper


Hejsa

Hvordan blive smagen så med honning? Bliver den så bedre bedre?

mvh Cindie


Charlotte & Jesper (31-08-2001)
Kommentar
Fra : Charlotte & Jesper


Dato : 31-08-01 21:28


Hej
Jeg tror egentlig ikke at man kan smage den store forskel. det er bare det
med at honning er et rent naturprodukt der tiltaler os.
Der er dog nogle der laver en snaps udelukkende med honning og sprit. Den
skulle være god mod halsbetændelse, også forebyggende
VH
Jesper
> Hejsa
>
> Hvordan blive smagen så med honning? Bliver den så bedre bedre?
>
> mvh Cindie
>



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177557
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408877
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste