|
| solbærsnaps Fra : Cindie |
Dato : 29-08-01 16:58 |
|
hejsa
I sidste uge smagte jeg en solbærsnaps som var rigtig god og nu kunne jeg
godt tænke mig at lave en selv.
Hvad for en snaps skal jeg købe, kanjeg nøjes med den billigste "klar" snaps
man kan købe og hvor meget solbær skal der i flasken og hvor meget sukker?
Nu sskal snapsen jo ikke være alt for sød på grund af sukkeret.
Håber der er en som kan hjælpe mig
mvh Cindie
| |
Margit & Sv. Aa. Jen~ (29-08-2001)
| Kommentar Fra : Margit & Sv. Aa. Jen~ |
Dato : 29-08-01 19:10 |
|
Hej Cindie
Jeg har lavet solbærsnaps i år og den smager allerede herligt
Her er opskriften:
350 g friskplukkede, afstilkede solbær (hele)
ca. 175 gr. sukker (så er snapsen halvsød)
ca. 5-6 dl Brøndum snaps el. lign.
Alt blandes i en 3/4 liters patentflaske. Stil den på et sted, hvor du
ser den hver dag. Vend den af og til indtil al sukkeret er opløst.
Efterhånden bliver den smuk rødlig og smager bare herlig. Har
bedst af at trække. Hvorlænge afgør du med din samvittighed
og din karakterstyrke.
Mvh. Margit
Cindie <ciwr@obel.auc.dk> skrev i en
nyhedsmeddelelse:B7B2DDAC.76CF%ciwr@obel.auc.dk...
> hejsa
>
> I sidste uge smagte jeg en solbærsnaps som var rigtig god og nu kunne jeg
> godt tænke mig at lave en selv.
>
| |
Cindie (29-08-2001)
| Kommentar Fra : Cindie |
Dato : 29-08-01 20:15 |
|
Hej Margit
Mange tak for opskriften.
Er det underordnet hvad for en snaps man bruger?? Eller skal det være en
Brøndums? Jeg har ikke forstand på snapse, da jeg ikke drikker det. Men
siden i sidste uge da jeg smagte en, syntes jeg at jeg vil prøve at lave en
selv.
mvh Cindie
> Hej Cindie
> Jeg har lavet solbærsnaps i år og den smager allerede herligt
> Her er opskriften:
>
> 350 g friskplukkede, afstilkede solbær (hele)
> ca. 175 gr. sukker (så er snapsen halvsød)
> ca. 5-6 dl Brøndum snaps el. lign.
>
> Alt blandes i en 3/4 liters patentflaske. Stil den på et sted, hvor du
> ser den hver dag. Vend den af og til indtil al sukkeret er opløst.
> Efterhånden bliver den smuk rødlig og smager bare herlig. Har
> bedst af at trække. Hvorlænge afgør du med din samvittighed
> og din karakterstyrke.
> Mvh. Margit
| |
Margit & Sv. Aa. Jen~ (29-08-2001)
| Kommentar Fra : Margit & Sv. Aa. Jen~ |
Dato : 29-08-01 22:20 |
|
Jeg tror den er bedst, fordi smagen er ret neutral.
Mvh. Margit
Cindie <ciwr@obel.auc.dk> skrev i en
nyhedsmeddelelse:B7B30BC6.76D4%ciwr@obel.auc.dk...
> Hej Margit
>
>
> Mange tak for opskriften.
> Er det underordnet hvad for en snaps man bruger?? Eller skal det være en
> Brøndums? Jeg har ikke forstand på snapse, da jeg ikke drikker det. Men
> siden i sidste uge da jeg smagte en, syntes jeg at jeg vil prøve at lave
en
> selv.
>
> mvh Cindie
>
>
> > Hej Cindie
> > Jeg har lavet solbærsnaps i år og den smager allerede herligt
> > Her er opskriften:
> >
> > 350 g friskplukkede, afstilkede solbær (hele)
> > ca. 175 gr. sukker (så er snapsen halvsød)
> > ca. 5-6 dl Brøndum snaps el. lign.
> >
> > Alt blandes i en 3/4 liters patentflaske. Stil den på et sted, hvor du
> > ser den hver dag. Vend den af og til indtil al sukkeret er opløst.
> > Efterhånden bliver den smuk rødlig og smager bare herlig. Har
> > bedst af at trække. Hvorlænge afgør du med din samvittighed
> > og din karakterstyrke.
> > Mvh. Margit
>
| |
Rick Madsen (29-08-2001)
| Kommentar Fra : Rick Madsen |
Dato : 29-08-01 22:40 |
|
Margit & Sv. Aa. Jensen skrev:
>
> Jeg tror den er bedst, fordi smagen er ret neutral.
> Mvh. Margit
Ja, det er nærmest en traditionel sag med den dér Brøndums...men hvis
man faktisk helst er helt fri for kommensmagen, så er det bare at række
ud efter vodka i stedet for. Jeg er ikke i tvivl :)
hvm
>
> Cindie <ciwr@obel.auc.dk> skrev i en
> nyhedsmeddelelse:B7B30BC6.76D4%ciwr@obel.auc.dk...
> > Hej Margit
> >
> >
> > Mange tak for opskriften.
> > Er det underordnet hvad for en snaps man bruger?? Eller skal det være en
> > Brøndums? Jeg har ikke forstand på snapse, da jeg ikke drikker det. Men
> > siden i sidste uge da jeg smagte en, syntes jeg at jeg vil prøve at lave
> en
> > selv.
> >
> > mvh Cindie
> >
> >
> > > Hej Cindie
> > > Jeg har lavet solbærsnaps i år og den smager allerede herligt
> > > Her er opskriften:
> > >
> > > 350 g friskplukkede, afstilkede solbær (hele)
> > > ca. 175 gr. sukker (så er snapsen halvsød)
> > > ca. 5-6 dl Brøndum snaps el. lign.
> > >
> > > Alt blandes i en 3/4 liters patentflaske. Stil den på et sted, hvor du
> > > ser den hver dag. Vend den af og til indtil al sukkeret er opløst.
> > > Efterhånden bliver den smuk rødlig og smager bare herlig. Har
> > > bedst af at trække. Hvorlænge afgør du med din samvittighed
> > > og din karakterstyrke.
> > > Mvh. Margit
> >
| |
Charlotte & Jesper (30-08-2001)
| Kommentar Fra : Charlotte & Jesper |
Dato : 30-08-01 15:58 |
|
"Rick Madsen" <hvm@mail.uni2.dk> skrev i en meddelelse
news:3B8D611A.1D3@mail.uni2.dk...
> Margit & Sv. Aa. Jensen skrev:
> >
> > Jeg tror den er bedst, fordi smagen er ret neutral.
> > Mvh. Margit
>
> Ja, det er nærmest en traditionel sag med den dér Brøndums...men hvis
> man faktisk helst er helt fri for kommensmagen, så er det bare at række
> ud efter vodka i stedet for. Jeg er ikke i tvivl :)
>
> hvm
Vi plejer at bruge vodka fra Tyskland, (40 kr.pr. flaske)
Og så søder vi med honning.
VH
Jesper
| |
Cindie (30-08-2001)
| Kommentar Fra : Cindie |
Dato : 30-08-01 18:13 |
|
> Vi plejer at bruge vodka fra Tyskland, (40 kr.pr. flaske)
> Og så søder vi med honning.
> VH
> Jesper
Hejsa
Hvordan blive smagen så med honning? Bliver den så bedre bedre?
mvh Cindie
| |
Charlotte & Jesper (31-08-2001)
| Kommentar Fra : Charlotte & Jesper |
Dato : 31-08-01 21:28 |
|
Hej
Jeg tror egentlig ikke at man kan smage den store forskel. det er bare det
med at honning er et rent naturprodukt der tiltaler os.
Der er dog nogle der laver en snaps udelukkende med honning og sprit. Den
skulle være god mod halsbetændelse, også forebyggende
VH
Jesper
> Hejsa
>
> Hvordan blive smagen så med honning? Bliver den så bedre bedre?
>
> mvh Cindie
>
| |
|
|