/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Potkäse?
Fra :
Ole Larsen
Dato :
28-08-01 17:16
Hejsa,
Jeg har i øjeblikket en herlig stærk, svedende og smuldrende ost og så kom
jeg til at tænke på begrebet.
Kender en af jeg metoden med at smuldre en sådan og hælde den i en krukke og
spiritus eller hedvin på.
PFT
Ole
Svend Erik Pedersen (
28-08-2001
)
Kommentar
Fra :
Svend Erik Pedersen
Dato :
28-08-01 17:55
Hej
Når jeg laver potkäse, gemmer jeg osterester og danablue i en pose i
fryseren. Når der er rester nok, piller jeg skorpen af og smider resterne
ned i en foodprocesser, tilsætter rom, snaps eller cognac til det er en tyk
næsten smørbar masse. Derefter putter jeg det i et glas med skruelåg og
hælder lidt smeltet smør over, lader det stivne og tilsidst tilsætter jeg
spiritus. Det kan holde sig ca 6 md.
V.H.
Annette
"Ole Larsen" <oleNOSPAMtan@nospam.dk> skrev i en meddelelse
news:NtPi7.24734$Ay1.680218@news000.worldonline.dk...
> Hejsa,
> Jeg har i øjeblikket en herlig stærk, svedende og smuldrende ost og så kom
> jeg til at tænke på begrebet.
> Kender en af jeg metoden med at smuldre en sådan og hælde den i en krukke
og
> spiritus eller hedvin på.
> PFT
>
> Ole
>
>
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177557
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408877
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.