|
| karrysuppe Fra : john keimling |
Dato : 19-08-01 18:50 |
|
hej
jeg skal bruge en opskrift på karrysuppe
er der nogen der kan hjælpe mig.
Mvh
lola
| |
Holm (23-08-2001)
| Kommentar Fra : Holm |
Dato : 23-08-01 22:58 |
|
Se på www.toersleff.dk - den er go'
mvh
Inge Lise Holm
"john keimling" <johnlola@post12.tele.dk> skrev i en meddelelse
news:3b7ffb89$0$246$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
> hej
>
> jeg skal bruge en opskrift på karrysuppe
> er der nogen der kan hjælpe mig.
>
> Mvh
> lola
>
>
| |
Margit Anderson (07-09-2001)
| Kommentar Fra : Margit Anderson |
Dato : 07-09-01 12:12 |
|
Kære gruppe.
lola skrev:
> jeg skal bruge en opskrift på karrysuppe
> er der nogen der kan hjælpe mig.
>
Den klassiske karrysuppe hedder mulligatawny suppe. Alle, der har set
fjernsyn nytårsaften, kender denne ret fra komedien "90 års fødselsdagen".
Ingredienser:
2 spsk. olie
3 spsk. karry
2 store, finthakkede løg
2 gulerødder i tynde skiver
2 spsk. mel
1 l bouillon
1 grøn peberfrugt i små terninger
1 godt spiseæble i små terninger
1/2 tsk. kardemomme
2 dl kogt ris
2 dl youghurt
salt
3 spsk. friskrevet kokosnød
Fremgangsmåde:
Olien varmes og karryen tilsættes og svitses et øjeblik.
Løg og gulerødder svitses med i 5 min.
Melet drysses på, og der bages op med bouillon.
Peberfrugt, æble og kardemomme tilsættes.
Læg låg på gryden, og kog for svag varme i 15 min. Ris og yughurt tilsættes.
Smag til med salt.
Servér med revet kokosnød.
Venlig hilsen Margit
| |
Rick Madsen (08-09-2001)
| Kommentar Fra : Rick Madsen |
Dato : 08-09-01 03:30 |
|
Margit Anderson skrev:
>
> Kære gruppe.
> lola skrev:
> > jeg skal bruge en opskrift på karrysuppe
> > er der nogen der kan hjælpe mig.
> >
> Den klassiske karrysuppe hedder mulligatawny suppe. Alle, der har set
> fjernsyn nytårsaften, kender denne ret fra komedien "90 års fødselsdagen".
>
> Ingredienser:
> 2 spsk. olie
> 3 spsk. karry
> 2 store, finthakkede løg
> 2 gulerødder i tynde skiver
> 2 spsk. mel
> 1 l bouillon
> 1 grøn peberfrugt i små terninger
> 1 godt spiseæble i små terninger
> 1/2 tsk. kardemomme
> 2 dl kogt ris
> 2 dl youghurt
> salt
> 3 spsk. friskrevet kokosnød
>
> Fremgangsmåde:
> Olien varmes og karryen tilsættes og svitses et øjeblik.
> Løg og gulerødder svitses med i 5 min.
> Melet drysses på, og der bages op med bouillon.
> Peberfrugt, æble og kardemomme tilsættes.
> Læg låg på gryden, og kog for svag varme i 15 min. Ris og yughurt tilsættes.
> Smag til med salt.
> Servér med revet kokosnød.
>
> Venlig hilsen Margit
Ganske bedårende; en længe savnet opskrift.
Tusind tak, Margit!
hvm
| |
|
|