/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Ribbensteg
Fra : Rondo


Dato : 16-08-01 09:09

Jeg ville meget gerne overraske kæresten med en god middag i aften, og i den
forbindelse står jeg med en ribbenssteg på ca. 2 kg. Er der nogen der kan
hjælpe med tilberedningen af sådan en krabat eller evt. et link hvor jeg kan
blive klogere. På pakken står der 1½ time i ovnen ved ca. 200 grader, men
man lægger den vel ikke bare ind sådan uden videre... Hvis I har nogle gode
ideer vedr. tilbehør, er jeg også meget åben for forslag.

--
Mvh
Rondo
___________________
http://www.studentconsulting.dk




 
 
Rondo (16-08-2001)
Kommentar
Fra : Rondo


Dato : 16-08-01 10:27

Er der i øvrigt forskel på ribbenssteg og svinekam?

--
Mvh
Rondo
___________________
http://www.studentconsulting.dk

"Rondo" <Rondo@post.cybercity.dk> wrote in message
news:9lfutq$1vnh$1@news.cybercity.dk...
> Jeg ville meget gerne overraske kæresten med en god middag i aften, og i
den
> forbindelse står jeg med en ribbenssteg på ca. 2 kg. Er der nogen der kan
> hjælpe med tilberedningen af sådan en krabat eller evt. et link hvor jeg
kan
> blive klogere. På pakken står der 1½ time i ovnen ved ca. 200 grader, men
> man lægger den vel ikke bare ind sådan uden videre... Hvis I har nogle
gode
> ideer vedr. tilbehør, er jeg også meget åben for forslag.
>
> --
> Mvh
> Rondo
> ___________________
> http://www.studentconsulting.dk
>
>
>



Hauge (16-08-2001)
Kommentar
Fra : Hauge


Dato : 16-08-01 10:29

Hejsa

"Rondo" <Rondo@post.cybercity.dk> wrote in message
news:9lfutq$1vnh$1@news.cybercity.dk...
> På pakken står der 1½ time i ovnen ved ca. 200 grader, men
> man lægger den vel ikke bare ind sådan uden videre...

Det jeg plejer at gøre er: Forvarm ovnen til 250 grader, tag et idfast fad
og kom ca 2 cm vand i. Hæld 2-3 tsk salt i vandet + nogle laurbærblade. Læg
stegen med sværen _nedad_ i vandet, og sæt den i ovnen 30-45 min, stadig ved
250 grader.

Tag stegen ud af ovnen, vend stegen, drys salt på sværen (er nok for varm
til at gnide det ind) og evt. pebber, måske også laurbærblade mellem
slidserne i sværen.

Skru ned for ovnen til 180 grader, og sæt stegen derind igen i ca. 1-1½
timer. Eftergrill for sprøde svær til sidst.

Husk at slidserne mellem sværen SKAL gå helt ned til kødet, ikke bare
halvvejs..

Der bliver en suveren sovs af den resterende flydende substans der ligger
tilbage i fadet efter stegning

Mvh Hauge



Hauge (20-08-2001)
Kommentar
Fra : Hauge


Dato : 20-08-01 21:51

Hejsa

"Rondo" <Rondo@post.cybercity.dk> wrote in message
news:9lfutq$1vnh$1@news.cybercity.dk...
> Jeg ville meget gerne overraske kæresten med en god middag i aften

Hvordan gik det?

Mvh Hauge



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177557
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408876
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste