Det må man afgøre med sig selv.........
Hvis den bliver for stærk, fortynder man jo bare med mere Brøndum, efter den
har trukket.
Mvh Stig
"Rick Madsen" <hvm@mail.uni2.dk> wrote in message
news:3B76B0B4.35FD@mail.uni2.dk...
> Hvilket kvantum valnødder pr. flaske?
>
> hvm
>
> Stig Mogensen skrev:
> >
> > Det er korrekt......Det er NU der skal plukkes.
> > Valnødderne deler du i kvarte, med en kniv. Derefter fylder du dem i et
1
> > liters rent syltetøjsglas. De overhældes med Brøndum snaps, og lagrer i
2
> > måneder. Derefter filtreres, og snapsen lagrer i endnu 1 måned.
> >
> > De skal ikke skylles, og må ikke være våde, inden du overhælder dem med
> > snaps. Hvis du derfor har plukket efter et regnvejr, bør de tørre på en
> > gammel avis, eller lign.
> >
> > Skål,
> >
> > Stig
> >
> > "John" <weggeX@klog.dk> wrote in message
> > news:RZqd7.28$W3.17822@news000.worldonline.dk...
> > > Der var på et tidspunkt en der skrev, hvordan man skulle lave subj....
> > >
> > >
> > > Er der ikke en der gider reposte opskriften - det var noget med at man
kun
> > > skulle bruge nogle grønne valnødder....
> > >
> > >
> > > John
> > >
> > >
>
> --
> Startpage:
http://inet.uni2.dk/~i33745/startpag.htm
>