On 11-06-2011 14:13, Aksel wrote:
>
> Det har jeg saft suseme også.
> Jeg erindrer - ligeledes for mange år siden - et besøg på universitetet i
> Orono,Massachusetts, hvor en fantastisk dygtig kok på sin store rustfrie
> varmeplade lavede pancakes, scrambled eggs, bacon og saussages samtidig
> holdt hver ting for sig på varmepladen, mens vi sad med tynd am. kaffe og så
> på det. Jeg var meget imponeret, havde aldrig før set noget lignende.
> Jeg gad vidst, om sådant foregår nogen steder i dagens DK.
> Serveringen med ahorn sirup, hashbrowns - og den frie, internationale, gode,
> ungdommelige stemning glemmer jeg aldrig.
> Desværre har jeg ingen opskrifter, og tilmed tror jeg ikke, at denne
> atmosfære kan retableres.
Det er netop billedet af kokken ved den store stegeplade,
faktisk har jeg selv arbejdet ved sådan en, men der var
ikke så mange kunder i butikken så så vi endte som regel
op med at bruge panderne.
Krydsede USA et par gange på tommelfingeren, den gang det
var muligt, idag ruller øjene om i nakken, når man fortæller
det til amerikanere, ja den goe stemning - jeg tror sådan
set den stadig er der, der er ikke noget som en krise der
kan få det bedste op i folk.
Men jeg er kommet frem til at det er salvie der skal til
at genskabe den originale breakfast saussage smag, det er
vel nærmest en amerikansk version af en krebinet, som de
serverer den på en McDonald, jeg husker nu den var stoppet
i tarme som små tynde pølser. Mine naboer er USA fanatikere,
det ku være hyggeligt at byde dem på en all american breakfast,
med tynd kaffe
Når nu vi er ved amerikanske specialiteter, hvor finder
jeg malt pulver så jeg kan lave NYC Bagels - Meyers webshop
tager 200 kr/kg i udlandet koster det 60 kr/kg, det må være
noget ølbryggere ved noget om?
-max-