/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Enebær røget
Fra :
Kim
Dato :
06-05-11 11:32
Hej
Når en fødevare omtales som enebærrøget, hvordan
er den så røget.
Er den røget med enebær træ eller med en håndfuld
enebær fordelt i den savsmuld der normalt ryges med?
Eller en kombination af disse?
- Kim
Max (
06-05-2011
)
Kommentar
Fra :
Max
Dato :
06-05-11 11:42
Hej Kim
> Er den røget med enebær træ eller med en håndfuld
> enebær fordelt i den savsmuld der normalt ryges med?
Alle tre kombinationer kan bruges, og enebærsavsmuld
bruges også. Men ofte dækker navnet nok over at tingene
er krydret med noget der smager af enebær efter røgningen.
Man kan mange ting med såkaldt røgsalt :)
--
Mvh
Max
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177558
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408924
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.