/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Ølbrygning:Tøris til boblerne
Fra : Ukendt


Dato : 06-04-11 19:48

Kombinationen af en anelse uopmærksomhed og en knækket pipette (og måske
også en destinationsprocent på 14,4) har medført en aldeles død gær og altså
ingen kulsyre.

Jeg har hørt gamle mænd mumle i skægget om at man kan hive kapslen af sit
bryg og smide en anelse tøris (CO2) i flasken, men også at man skal være
varsom, idet flasken kun kan bære et begrænset tryk (15 bar?) og at det, der
altså skulle være en superstærk tørhumlet ipa på nulkommafem kan forvandles
til et løbsk alkoholmissil.

Nogen her, der har gjort sig tanker om, hvordan man kan få CO2-udviklingen
snydt ind i den færdiggærede øl?

--
><///°> Torben





 
 
Niels Jørgen Kruse (06-04-2011)
Kommentar
Fra : Niels Jørgen Kruse


Dato : 06-04-11 20:54

Vandtro 3140 <toatabsnabelagmail.com> wrote:

> Kombinationen af en anelse uopmærksomhed og en knækket pipette (og måske
> også en destinationsprocent på 14,4) har medført en aldeles død gær og altså
> ingen kulsyre.
>
> Jeg har hørt gamle mænd mumle i skægget om at man kan hive kapslen af sit
> bryg og smide en anelse tøris (CO2) i flasken, men også at man skal være
> varsom, idet flasken kun kan bære et begrænset tryk (15 bar?) og at det, der
> altså skulle være en superstærk tørhumlet ipa på nulkommafem kan forvandles
> til et løbsk alkoholmissil.
>
> Nogen her, der har gjort sig tanker om, hvordan man kan få CO2-udviklingen
> snydt ind i den færdiggærede øl?

Sodavandsmaskine?

--
Mvh./Regards, Niels Jørgen Kruse, Vanløse, Denmark

Ukendt (06-04-2011)
Kommentar
Fra : Ukendt


Dato : 06-04-11 19:56

wrote:
> Vandtro 3140 <toatabsnabelagmail.com> wrote:
>
>> Kombinationen af en anelse uopmærksomhed og en knækket pipette (og
>> måske også en destinationsprocent på 14,4) har medført en aldeles
>> død gær og altså ingen kulsyre.
>>
>> Jeg har hørt gamle mænd mumle i skægget om at man kan hive kapslen
>> af sit bryg og smide en anelse tøris (CO2) i flasken, men også at
>> man skal være varsom, idet flasken kun kan bære et begrænset tryk
>> (15 bar?) og at det, der altså skulle være en superstærk tørhumlet
>> ipa på nulkommafem kan forvandles til et løbsk alkoholmissil.
>>
>> Nogen her, der har gjort sig tanker om, hvordan man kan få
>> CO2-udviklingen snydt ind i den færdiggærede øl?
>
> Sodavandsmaskine?

Skumbad

--
><///°> Torben





Jens Bruun (07-04-2011)
Kommentar
Fra : Jens Bruun


Dato : 07-04-11 12:52

"Niels Jørgen Kruse" <nospam@ab-katrinedal.dk> skrev i meddelelsen
1jzbm1p.hhw08j1lh43auN%nospam@ab-katrinedal.dk:

> Sodavandsmaskine?

Enig. En god, gammeldags SodaStream må kunne gøre tricket.

--
-Jens B.

D.e.f.f.e.s.



Lars Kongshøj (07-04-2011)
Kommentar
Fra : Lars Kongshøj


Dato : 07-04-11 10:48

Den 06/04/11 20.48, Vandtro 3140 skrev:
> Kombinationen af en anelse uopmærksomhed og en knækket pipette (og måske
> også en destinationsprocent på 14,4) har medført en aldeles død gær og altså
> ingen kulsyre.
>
> Jeg har hørt gamle mænd mumle i skægget om at man kan hive kapslen af sit
> bryg og smide en anelse tøris (CO2) i flasken, men også at man skal være
> varsom, idet flasken kun kan bære et begrænset tryk (15 bar?) og at det, der
> altså skulle være en superstærk tørhumlet ipa på nulkommafem kan forvandles
> til et løbsk alkoholmissil.
>
> Nogen her, der har gjort sig tanker om, hvordan man kan få CO2-udviklingen
> snydt ind i den færdiggærede øl?

Nej, men det kan ikke være rocket science, smid tøristerninger i øllet
og lad det stødkoge færdigt er mit bud.

Ved du hvor du kan købe tøris?* Hvor i landet bor du?

Mvh. Lars

Ukendt (07-04-2011)
Kommentar
Fra : Ukendt


Dato : 07-04-11 23:11

Lars Kongshøj wrote:
> Den 06/04/11 20.48, Vandtro 3140 skrev:
>> Kombinationen af en anelse uopmærksomhed og en knækket pipette (og
>> måske også en destinationsprocent på 14,4) har medført en aldeles
>> død gær og altså ingen kulsyre.
>>
>> Jeg har hørt gamle mænd mumle i skægget om at man kan hive kapslen
>> af sit bryg og smide en anelse tøris (CO2) i flasken, men også at
>> man skal være varsom, idet flasken kun kan bære et begrænset tryk
>> (15 bar?) og at det, der altså skulle være en superstærk tørhumlet
>> ipa på nulkommafem kan forvandles til et løbsk alkoholmissil.
>>
>> Nogen her, der har gjort sig tanker om, hvordan man kan få
>> CO2-udviklingen snydt ind i den færdiggærede øl?
>
> Nej, men det kan ikke være rocket science, smid tøristerninger i øllet
> og lad det stødkoge færdigt er mit bud.
>
> Ved du hvor du kan købe tøris?* Hvor i landet bor du?
>
> Mvh. Lars

Jeg har min egen pusher
--
><///°> Torben





Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177558
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408926
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste