Som sagt tidligere ;> Det er rigtigt i 90 % af tilfældene men i 10 % er det
i hviden og så hjælper det ikke at skolde ægget.-
Og salmonella bak. dør ved 72 C. men det er også ved den temp. at hviden i
ægget stivner, så hvis ægget er hårdkogt er det helt sikkert fri for
salmonella bak og ufarligt at spise.
Vel bekomme OPUSS
"Kim Juul" <kim-juul@mail.dk> skrev i en meddelelse
news:3b7948ff$0$342$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
>
> > > Det er rigtigt i 90 % af tilfældene men i 10 % er det i hviden og så
> > hjælper
> > > det ikke at skolde ægget
> >
> > På kanal DK4 Den skaldede kok, et madprogram siger kokken at han blot
> > skyller ægget i kogende vand mht. til salmonella. Er det sandt, er der
> > seriøs viden om dette noget sted på nettet f.eks.
> >
> > Mvh. E.C.
>
> Jeg har nu lært, at selv om man skyller et æg i kogende vand, så ER det
kun
> på æggeskallen man renser for salmonella
> og ikke inden i ægget. Indholdet skal man altså koge for at være sikker på
> at den er salmonella fri.
>
>
> --
> Kim Juul
> - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
> kim-juul@mail.dk
>
>
www.kim-juul.dk www.bager-kim.dk
> Country musik Bager og konditor faget
> og slægtsforskning
>
>