|
| Majs kolber ?. Fra : Brian |
Dato : 08-08-01 14:14 |
|
Hvordan tilbereder man friske majskolber så de bliver bedst ?.
/Brian
| |
Anne (08-08-2001)
| Kommentar Fra : Anne |
Dato : 08-08-01 15:10 |
|
Man koger dem i letsaltet vand i 5 - 7 minutter og serverer dem med smør til
Uhm *sss*
Go' appetit
Anne
"Brian" <NoSpam@Spam.com> wrote in message
news:3b713b68$0$4668$ba624c82@nntp01.dk.telia.net...
> Hvordan tilbereder man friske majskolber så de bliver bedst ?.
>
> /Brian
>
>
| |
Peter Westh (08-08-2001)
| Kommentar Fra : Peter Westh |
Dato : 08-08-01 15:19 |
|
"Anne" <prinsesseanne[REMOVE]@(THIS)hotmail.com> skrev i en meddelelse
news:9krh8v$9l1$1@sunsite.dk...
> Man koger dem i letsaltet vand i 5 - 7 minutter og serverer dem med smør
til
> Uhm *sss*
Hvis man da ikke alligevel har gang i grillen - de bliver fantastiske på
grill, smurt med smeltet smør eller olie. Husk salt!
MVH
Peter
| |
X@Y (08-08-2001)
| Kommentar Fra : X@Y |
Dato : 08-08-01 16:56 |
|
> Man koger dem i letsaltet vand .................
> Go' appetit
> Anne
Tak for hjælpen, så er aftensmaden i hus .
/Brian
| |
Mads Toftum (08-08-2001)
| Kommentar Fra : Mads Toftum |
Dato : 08-08-01 16:31 |
|
On Wed, 8 Aug 2001 15:14:22 +0200, Brian <NoSpam@Spam.com> wrote:
>Hvordan tilbereder man friske majskolber så de bliver bedst ?.
>
Koger dem i letsaltet vand, tilsat en smule mælk, i 15 - 20 min.
Tricket med mælken er med til at give ekstra farve.
vh
Mads Toftum
--
With a rubber duck, one's never alone.
-- "The Hitchhiker's Guide to the Galaxy"
| |
Sofie (08-08-2001)
| Kommentar Fra : Sofie |
Dato : 08-08-01 17:10 |
|
--
På grill er det ekstra godt, at lade bladende blive på mens den bliver
grillet.
Kun de små "fimer" tråde skal pilles af - inden den lægges på grillen.
Sofie
| |
modo (08-08-2001)
| Kommentar Fra : modo |
Dato : 08-08-01 21:30 |
|
3 min. i mikrobølgeovn (højeste effekt) tildækket på en dyb tallerken med en
anelse vand + et nip sukker og salt.
mvh. Dorte
Brian <NoSpam@Spam.com> wrote in message
news:3b713b68$0$4668$ba624c82@nntp01.dk.telia.net...
> Hvordan tilbereder man friske majskolber så de bliver bedst ?.
>
> /Brian
>
>
| |
Janus Sandsgaard (09-08-2001)
| Kommentar Fra : Janus Sandsgaard |
Dato : 09-08-01 17:53 |
|
Wed, 08 Aug 2001 15:14:22 +0200, "Brian" <NoSpam@spam.com>:
> Hvordan tilbereder man friske majskolber så de bliver bedst ?.
Jeg vil mene at ca. 10 min i kogende vand gør dem himmelske. Server med
salt, smør og citron.
Mam!
-j
--
Uwaga! Skoddede min sidste smøg d. 26.07.01.
Det var en transylvansk "Snagov".
| |
|
|