Vi har denne gang besluttet os for at lave maden selv til en snarligt
kommende barnedåb.
Det skal være således at vi kan lave det meste af maden dagen i forvejen da
vi skal i kirke kl. 10
gæster ankommer til lokaler kl. 11.15 og vi forventer at spise kl. 12 ca.
Overvejelserne går på noget buffet med salat, flødekartofler og en 3-4 slags
kød.
Men her kommer de egentlige ?
Kan man snitte grøn salat aften i forvejen og opbevare det i poser på køl og
det så er spiseligt dagen efter kl. 12 ?
Hvad med tomater, agurk, champignoner, majs osv. ?
Kødet ....
Vi forestiller os kold skinke, lune deller, svinemørbrad i fad og noget
oksesteg eller bøffer.
Skinken og dellerne kan vi nok finde ud af.
Hvordan laver vi nemmest svinemørbrad og oksekødet så det er lige til at
varme op i ovnen på en halv times tid og så det er lækkert at spise ?
Hvad for noget oksekød vil i anbefale til dette ?
Er der nogen som har et helt andet forslag til en menu ?
--
Mvh. Allan Rath Møller
http://rath-møller.dk