/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Chilli con carne med chokolade.
Fra : Emil


Dato : 02-09-10 00:07

Hej

Fra mine noter, sakset fra nettet


m.v.h. Emil
---oooOooo---


Chilli con carne med chokolade. Smager skønt

400 g magert hakket okse- eller kalvekød 3–6%
2 grofthakkede zittauerløg eller rødløg
1 rød peberfrugt – i grove tern
1 grøn peberfrugt – i grove tern
2–3 stk bladselleri
Et par fed fintrevne eller pressede hvidløg
1 rød chili – den mest almindelige røde chili
3 laurbærblade
1 tsk. spidskommen
1 spsk. honning
1 dl mørk balsamico
1 øl – gerne mørk
6 flåede, hakkede tomater eller svarende til en dåse
10 gram god mørk chokolade med høj kakaoindhold
2 dl majs
2 dl røde Red Kidney Beans i vand
salt
Friskkværnet sort peber

Kom kødet i en gryde med en god bund og vend det under opvarmning.
Kom nu løg, skiveskåret bladselleri, peberfrugter og hvidløg ved.
Del chilien og fjern kernerne.
Halvdelen kommes hel i og resten finthakkes og kommes i.
Varmes godt igennem.

Kom laurbærblade, spidskommen, honning, balsamico, øl, tomater, lidt
salt og peber ved og lad retten småsimre i et kvarter.

Kom chokolade, majs og kidneybønner i og lad retten simre i ca. 5
minutter. Smag til med salt og peber og evt. yderligere chili.
Den halve chili, der ligger i con carnen, kan spises eller tages fra
inden servering.
Stil evt. friskhakket chili eller tabasco på bordet.
Kom gerne friskhakket grønt på toppen, efter smag.
Spis et godt stykke brød til.


 
 
Lisbet Overvad Laurs~ (02-09-2010)
Kommentar
Fra : Lisbet Overvad Laurs~


Dato : 02-09-10 17:11

Emil wrote:

> Chilli con carne med chokolade. Smager skønt
>
> 400 g magert hakket okse- eller kalvekød 3-6%
> 2 grofthakkede zittauerløg eller rødløg
> 1 rød peberfrugt - i grove tern
> 1 grøn peberfrugt - i grove tern
> 2-3 stk bladselleri
> Et par fed fintrevne eller pressede hvidløg
> 1 rød chili - den mest almindelige røde chili
> 3 laurbærblade
> 1 tsk. spidskommen
> 1 spsk. honning
> 1 dl mørk balsamico
> 1 øl - gerne mørk
> 6 flåede, hakkede tomater eller svarende til en dåse
> 10 gram god mørk chokolade med høj kakaoindhold
> 2 dl majs
> 2 dl røde Red Kidney Beans i vand
> salt
> Friskkværnet sort peber
>
> Kom kødet i en gryde med en god bund og vend det under
> opvarmning. Kom nu løg, skiveskåret bladselleri, peberfrugter
> og hvidløg ved. Del chilien og fjern kernerne.
> Halvdelen kommes hel i og resten finthakkes og kommes i.
> Varmes godt igennem.
>
> Kom laurbærblade, spidskommen, honning, balsamico, øl,
> tomater, lidt salt og peber ved og lad retten småsimre i et
> kvarter.
>
> Kom chokolade, majs og kidneybønner i og lad retten simre i
> ca. 5 minutter. Smag til med salt og peber og evt. yderligere
> chili.
> Den halve chili, der ligger i con carnen, kan spises eller
> tages fra inden servering.
> Stil evt. friskhakket chili eller tabasco på bordet.
> Kom gerne friskhakket grønt på toppen, efter smag.
> Spis et godt stykke brød til.

Hej Emil

Tusind tak for alle dine opskrifter med chili. Vi oversvømmes p.t. af
chili fra drivhuset, men nu er der noget at gå i gang med.

--
Med venlig hilsen
Lisbet



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177453
Tips : 31962
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408143
Brugere : 218879

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste