/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
sauce til flæske steg
Fra : Bo M. Mogensen


Dato : 30-08-10 19:15

den ryger i ovnen om lidt - jeg gør det med at gi den en ½ time med
sværene i vand også resten på den alm. måde v 180 grader i et par timer

nå men den her sauce man tager det der løber fra stegen også ?

Mv.
Bo

 
 
Kim Schulz (30-08-2010)
Kommentar
Fra : Kim Schulz


Dato : 30-08-10 19:18

On Mon, 30 Aug 2010 20:14:51 +0200
"Bo M. Mogensen" <usnet1@gmail.com> wrote:

> den ryger i ovnen om lidt - jeg gør det med at gi den en ½ time med
> sværene i vand også resten på den alm. måde v 180 grader i et par
> timer
>
> nå men den her sauce man tager det der løber fra stegen også ?
>

jeg smider normalt nogle peberkorn, lauerbærblade, løg og gulerødder i
vandet som stegen står i. Når så stegen er ved at være klar, så tager
jeg vandet fra, sier det og lader det koge ind i en gryde. Tilsæt fløde
eller jævning eller hvad du vil for at "jævne" saucen og farv med kulør
hvis du er til den slags.

kim


Bo M. Mogensen (30-08-2010)
Kommentar
Fra : Bo M. Mogensen


Dato : 30-08-10 19:19

Den 30-08-2010 20:17, Kim Schulz skrev:
> On Mon, 30 Aug 2010 20:14:51 +0200
> "Bo M. Mogensen" <usnet1@gmail.com> wrote:
>
>> den ryger i ovnen om lidt - jeg gør det med at gi den en ½ time med
>> sværene i vand også resten på den alm. måde v 180 grader i et par
>> timer
>>
>> nå men den her sauce man tager det der løber fra stegen også ?
>>
>
> jeg smider normalt nogle peberkorn, lauerbærblade, løg og gulerødder i
> vandet som stegen står i. Når så stegen er ved at være klar, så tager
> jeg vandet fra, sier det og lader det koge ind i en gryde. Tilsæt fløde
> eller jævning eller hvad du vil for at "jævne" saucen og farv med kulør
> hvis du er til den slags.
>
> kim
>


det ryger i nu - men hvis saucen skal være ...jeg vil ikke sige stiv men
konsistent jeg har nuget mel agtigit noget der heder mazarine

Claus Nielsen (21-09-2010)
Kommentar
Fra : Claus Nielsen


Dato : 21-09-10 11:25

Jeg køber altid flæskesteg med ben, som jeg skærer af og lægger i en
gryde med vand lidt gulerødder peberkorn, løg, hvidløg og hvad man
ellers har. Det koger i en time eller 2 ind til en dejlig fond. Når
stegen er færdig og hviler sier jeg ben og grønsager fra og tilsætter
vandet fra stegen. Hvis det skal være optimalt koger jeg det lidt mere
ind inen jeg tilsætter 18% fløde og koger det lidt mere ind. Så skal
der bare tilsættes salt, peber og lidt kulør, så har du den bedste
sovs


On 30 Aug., 20:14, "Bo M. Mogensen" <usn...@gmail.com> wrote:
> den ryger i ovnen om lidt - jeg gør det med at gi den en ½ time med
> sværene i vand også resten på den alm. måde v 180 grader i et par timer
>
> nå men den her sauce man tager det der løber fra stegen også ?
>
> Mv.
> Bo


Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177558
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408914
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste