Ralph skrev:
> Emne siger vist alt, man (gen)finder en superlækker opskrift, prøver den,
> den smager vidunderligt igen. I ugen der gak fandt min kone en opskrift på
> Blinis med stenbiderrogn, hakket rød/purløg og cremefraiche - det behøver
> jeg ingen opskrift til, men hvorfor spiser man ikke sådanne retter oftere -
> jeg tror det er + 15år siden vi fik det sidst(der var det ikke hjemmelavet
> og med kattehår i, måske derfor
Nu er stenbiderrogn jo meget sæsonpræget. Desværre, for det smager jo
himmelsk, serveret netop som du skriver. Men hver årstid har jo sine
delikatesser.
Kartoffel/porresuppe serverer de heldigvis jævnligt i kantinen på mit
arbejde. Det er bare mums! De er i det hele taget gode til supper, men
ikke altid til de varme retter. Specielt ikke fisk, som næsten altid har
fået for meget.
For nylig fik jeg koteletter i fad, lavet med fløde/ostesauce, løg og
gulerødder, og serveret med løse ris. Det har jeg ikke fået i mange år,
men det var supergodt. Kødet var nu også af ret god kvalitet fra en
slagter, så det har nok ikke skadet resultatet.
Ved ikke helt hvordan de var tilberedt, men der findes masser af
opskrifter på nettet.