"Ralph" <rwr@post6.tele.dk> wrote in message
news:4bc0a31d$0$56775$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk...
> "Janner" <noway@spam.spam> skrev i en meddelelse
> news:4bc01cb7$0$56789$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk...
>> Hej
>> Har lavet en sådan en enkelt gang. Det var en rimelig lille ribbenssteg.
>> Den blev ridset, fik godt med salt mellem "rillerne" og der blev sat
>
> Den største fejl weber-ejere laver er at løfte låget hele tiden, hvis du
> har en standard-weber uden termometer og trådløs stegetermometer, så sørg
> for at du kan se stegetermometer og svær igennem lufthullet, så er du fri
> for at løfte låget mere end højest nødvendigt.
> Hvis du vil være helt sikker, så start med 1-2 min. med sværen ned over
> direkte varme, dernæst salt, stegetemometer i, låg på, indirekte varme i
> ca. 3 øls tid.
>
> --
> Ralph
>
Hvad! Kan du stege en flæskesteg på et kvarter!
Har selv meget dårlige erfarringer med sprød svær i weber-gill og det uanset
hvor mange øl jeg drikker
/jens