Emil <emilsen@nowhere.invalid> skrev i en meddelelse
79avr55pv89h4ai0c9r50dn92cq70j88v3@4ax.com
>> Jeg bruger yderstillingerne på min friteuse, der er hhv. 150 og
>> 190 grader.
>
> De optimale temperaturer på fritøsen er 120 grader C for 1. fritering
> (indtil let bruning af hjørnerne), og 220 grader C. for 2. fritering,
> indtil ønsket bruning er opnået.
Jepper. Overvejer også en mere professionel fritøse med "bredere"
temperaturområde.
> Men selv med dine temperaturer vil jeg vove den påstand, at det er tæt
> på det perfekte. Tiden skal nemlig også tages med i beregningerne.
Jeg ved bare, at jeg ikke har smagt bedre pommes frites andre steder, og at
alle, der smager mine, synes, det er nogle af de bedste, de har smagt.
Og det er faktisk rimeligt billige point. Det er jo ikke raketvidenskab men
bare et spørgsmål om lidt grundighed i køkkenet (som med alt andet god mad).
Jeg laver dem nogen gange efter en hurtig indskydelse. Fra skrælning til
servering går under én time, og det meste af tiden er "spildtid", hvor
fritterne bare køler ned efter første kogning. Jeg smider dem forresten i
fryseren, når det skal gå stærkt med nedkølingen.
> Så en visuel overvågning vil nok løse alle problemer.
Jepper. Man skal ikke glemme dem i fem minutter
--
-Jens B.
D.e.f.f.e.s.