Kevin Borbye Edelvang <edelvang@gmail.com> wrote in
news:47752ca5-6f82-403b-845a-95c74a76d6fa@e7g2000yqf.googlegroups.com
:
> On 3 Apr., 22:25, Kate <dough...@oliwer.invalid> wrote:
>
>> Jeg kunne nu stadig godt tænke mig at lave denne ret, så har i
>> nofgen forslag til andre pølser der ville kunne bruges i stedet
>> for?
Undskyld den sene reaktion, men jeg havde ikke set dit svar.
Jeg mener nu heller ikke medister vil gøre sig.
> Tilnærmelsesvis medister, men så alligevel overhovedet ikke.
> Salsicce laves ikke af fars, men af rent, meget groft hakket
> svinekød, der krydres og røres hurtigt rundt med hvidvin,
Har du en opskrift på dem jeg må få?
> hvorefter de straks køres på pølseskind. Jeg plejer at lave dem
> selv, de er nemlig ikke til at opdrive i DK, så vidt jeg ved (har
> faktisk ikke tjekket Supermarco)
Jeg har været hos Supermarco ved en tidligere lejlighed hvor min
veninde købte pølser, men om det var dem husker jeg ikke. Jeg kunne
naturligvis planlægge at tage i Supermarco en dag hvor jeg alligevel er
i Kbh, men det ville da være ret lækkert at kune lave retten på andre
tider.
.. Hvis man har en billig
> kødhakkemaskine (eller en dyr for den sags skyld), er det nærmest
> rystende nemt at lave pølse. Det tager under en halv time fra man
> starter, til man har fem meter salsicce liggende på køkkenbordet.
Jeg ender nok med at måtte investere i en kødhakker
> I Italien er det den eneste ferske pølse, man kan købe. I øvrigt
> findes den også i en spicy version, der måske kunne minde en smule
> om frisk chorizo. Og dem har jeg da set flere steder, f.eks. i
> Irma.
hmm, må undersøge om der evt ligger en Irma i Holbæk, der er nærmeste
større by.
Tak for svar.
--
Kate
Husk en killing skal være minimum 12 uger før den tages fra sin mor,
gerne ældre.