|
| Din bedste opskrift på hjemmelavet rullepø~ Fra : Peter Løhde Svarre |
Dato : 20-03-10 18:32 |
|
Hej!
Jeg har fået en rullepølsepresse. :)
Så jeg efterlyser en opskrift på rullepølse.
--
Med venlig hilsen
Peter L. Svarre
| |
Fister Løgsovs (20-03-2010)
| Kommentar Fra : Fister Løgsovs |
Dato : 20-03-10 19:17 |
|
Peter Løhde Svarre skrev:
> Hej!
>
> Jeg har fået en rullepølsepresse. :)
>
> Så jeg efterlyser en opskrift på rullepølse.
Den er nem, svigermor leverer, og det kan nok ikke gøres bedre!
Kai
| |
Hauge (20-03-2010)
| Kommentar Fra : Hauge |
Dato : 20-03-10 19:18 |
|
Fister Løgsovs skrev:
> Den er nem, svigermor leverer, og det kan nok ikke gøres bedre!
Hvornår leverer hun så næste gang?
Mvh Hauge
| |
Fister Løgsovs (20-03-2010)
| Kommentar Fra : Fister Løgsovs |
Dato : 20-03-10 20:18 |
|
Den 20-03-2010, skrev Hauge:
> Fister Løgsovs skrev:
>> Den er nem, svigermor leverer, og det kan nok ikke gøres bedre!
>
> Hvornår leverer hun så næste gang?
>
> Mvh Hauge
Det bliver i påsken, men det bliver en selvhenter
Kai
| |
Tove Krieger (20-03-2010)
| Kommentar Fra : Tove Krieger |
Dato : 20-03-10 19:39 |
|
"Fister Løgsovs" <None@invalid.za> skrev i meddelelsen
news:mn.a4847da36833c314.88596@invalid.za...
> Peter Løhde Svarre skrev:
>> Hej!
>>
>> Jeg har fået en rullepølsepresse. :)
>>
>> Så jeg efterlyser en opskrift på rullepølse.
>
> Den er nem, svigermor leverer, og det kan nok ikke gøres bedre!
> Kai
Jo, det kan det faktisk godt, eller i det mindste lige så godt. Her er det
bare min svigersøn der laver en pragtfuld rullepølse. Jeg skal prøve at
vriste opskriften fra ham.
--
Venlig hilsen Tove
Beware of people who dislike cats
| |
Peter Løhde Svarre (21-03-2010)
| Kommentar Fra : Peter Løhde Svarre |
Dato : 21-03-10 07:22 |
| | |
Bjarne Holm Lorenzen (21-03-2010)
| Kommentar Fra : Bjarne Holm Lorenzen |
Dato : 21-03-10 14:53 |
| | |
Sybil (21-03-2010)
| Kommentar Fra : Sybil |
Dato : 21-03-10 11:44 |
|
"Fister Løgsovs" <None@invalid.za> skrev i meddelelsen
news:mn.a4847da36833c314.88596@invalid.za...
> Peter Løhde Svarre skrev:
>> Hej!
>>
>> Jeg har fået en rullepølsepresse. :)
>>
>> Så jeg efterlyser en opskrift på rullepølse.
>
> Den er nem, svigermor leverer, og det kan nok ikke gøres bedre!
> Kai
>
Og her er så Svigermors opskrift:
Rullepølse
Køb et stykke kogeflæsk, så kødfuld som muligt. Check at der ikke er for
mange ben (ribben) eller for meget brusk i.
Start med at skære sværen af.
Derefter skæres "i tre lag", så den den kan foldes ud i et langt stykke.
Fjern så meget fedt som muligt.
Hak tre store løg fint (brug blender)
Kødet foldes ud og løgene fordeles.
Kom salt, peber og evt. allehånde på.
Rul sammen og snør den godt med husholdingssnor. Brug evt. et par kødnåle
til hjælp.
Kog den i 1 - 11/4 time, kom den i en rullepølsepresser til næste dag -
gerne i køleskab.
Fjern snorene og den er klar.
| |
Fister Løgsovs (21-03-2010)
| Kommentar Fra : Fister Løgsovs |
Dato : 21-03-10 13:06 |
|
Sybil sendte dette med sin computer:
> "Fister Løgsovs" <None@invalid.za> skrev i meddelelsen
> news:mn.a4847da36833c314.88596@invalid.za...
>> Peter Løhde Svarre skrev:
>>> Hej!
>>>
>>> Jeg har fået en rullepølsepresse. :)
>>>
>>> Så jeg efterlyser en opskrift på rullepølse.
>>
>> Den er nem, svigermor leverer, og det kan nok ikke gøres bedre!
>> Kai
>>
>
> Og her er så Svigermors opskrift:
>
> Rullepølse
>
> Køb et stykke kogeflæsk, så kødfuld som muligt. Check at der ikke er for
> mange ben (ribben) eller for meget brusk i.
> Start med at skære sværen af.
> Derefter skæres "i tre lag", så den den kan foldes ud i et langt stykke.
> Fjern så meget fedt som muligt.
>
> Hak tre store løg fint (brug blender)
> Kødet foldes ud og løgene fordeles.
> Kom salt, peber og evt. allehånde på.
>
> Rul sammen og snør den godt med husholdingssnor. Brug evt. et par kødnåle til
> hjælp.
> Kog den i 1 - 11/4 time, kom den i en rullepølsepresser til næste dag - gerne
> i køleskab.
> Fjern snorene og den er klar.
Tak, skat.
Kai
| |
Niels (20-03-2010)
| Kommentar Fra : Niels |
Dato : 20-03-10 16:55 |
|
On Mar 20, 7:18 pm, Hauge <ha...@CUTsmart-tech.dk> wrote:
> Fister Løgsovs skrev:
>
> > Den er nem, svigermor leverer, og det kan nok ikke gøres bedre!
>
> Hvornår leverer hun så næste gang?
>
> Mvh Hauge
Det er ikke så mærkeligt, at nyhedsgrupperne synger på sidste vers,
--
Niels
| |
Hauge (21-03-2010)
| Kommentar Fra : Hauge |
Dato : 21-03-10 09:36 |
|
Niels skrev:
> Det er ikke så mærkeligt, at nyhedsgrupperne synger på sidste vers,
Nej, men så kan du jo ændre på det.. Vi glæder os allerede til dine
knivskarpe og kloge indlæg, der gør at grupperne er værd at holde i live.
Alternativt er at du bare siger farvel..
/Hauge
| |
Max (21-03-2010)
| Kommentar Fra : Max |
Dato : 21-03-10 11:56 |
|
Hej Niels
> Det er ikke så mærkeligt, at nyhedsgrupperne synger på sidste vers,
Nej, folk som dig kan jo kvæle alt.
--
Mvh
Max
| |
N/A (21-03-2010)
| Kommentar Fra : N/A |
Dato : 21-03-10 09:36 |
|
| |
Carsten Finn Rasmuss~ (21-03-2010)
| Kommentar Fra : Carsten Finn Rasmuss~ |
Dato : 21-03-10 18:17 |
|
Peter Løhde Svarre wrote:
> Hej!
>
> Jeg har fået en rullepølsepresse. :)
>
> Så jeg efterlyser en opskrift på rullepølse.
her er min rullepølse, ud fra divisen "keep it simple":
Køb en ribbensteg på tilbud (en af de lidt for fede og lidt for flade), er
ofte billigere end godt brystflæsk.
Fjern sværen, skær to snit en trediedel nede fra hver side næsten igennem.
Nu kan stegen foldes ud til 3x længden. Et lag af finthakkede løg + salt +
peber + evt. (frisk timian/enebær/lauerbærblade).
Rulles og snøres, hviler i 2-3 timer i køleskab. Koges (jeg bruger
trykkoger: 1/2 l vand. Sættes over kold, når ventilen lukker: 15-20 min afh.
af størrelse, sluk og vent til trykket går af. derefter presning til næste
dag. Bruges almindelige gryde, bør kødet dækkes med vand og er færdigt når
en gaffel ikke længere hænger fast i kødet. Tid ????
Vel bekomme
--
Carsten (3600)
HELD... er noget der indtræffer når grundig forberedelse mødes med en
gunstig lejlighed...
| |
smileymax (22-03-2010)
| Kommentar Fra : smileymax |
Dato : 22-03-10 12:11 |
|
Carsten Finn Rasmussen wrote:
> Peter Løhde Svarre wrote:
>> Hej!
>>
>> Jeg har fået en rullepølsepresse. :)
>>
>> Så jeg efterlyser en opskrift på rullepølse.
>
> her er min rullepølse, ud fra divisen "keep it simple":
> Køb en ribbensteg på tilbud (en af de lidt for fede og lidt for flade), er
> ofte billigere end godt brystflæsk.
> Fjern sværen, skær to snit en trediedel nede fra hver side næsten igennem.
> Nu kan stegen foldes ud til 3x længden. Et lag af finthakkede løg + salt +
> peber + evt. (frisk timian/enebær/lauerbærblade).
> Rulles og snøres, hviler i 2-3 timer i køleskab. Koges (jeg bruger
> trykkoger: 1/2 l vand. Sættes over kold, når ventilen lukker: 15-20 min afh.
> af størrelse, sluk og vent til trykket går af. derefter presning til næste
> dag. Bruges almindelige gryde, bør kødet dækkes med vand og er færdigt når
> en gaffel ikke længere hænger fast i kødet. Tid ????
>
> Vel bekomme
>
>
Ska der slet ikke persille i rulle pølse ??
-max-
| |
Peter Løhde Svarre (22-03-2010)
| Kommentar Fra : Peter Løhde Svarre |
Dato : 22-03-10 18:38 |
|
Hej!
Tak for mange inspirerende svar. Spændende at Sybil og Carsten vil bruge et
stykke kogeflæsk - det tror jeg, at jeg vil prøve.
Så kan jeg jo komme lidt nemt om ved det, første gang.
Venlig hilsen
Peter
| |
|
|