/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Gær
Fra : Ukendt


Dato : 28-02-10 13:47

Hej,

Hvorfor er det egentlig der står i mange opskrifter at man enten skal slå
dejen ned eller først hæve 30min så ud i boller og så hæve 30min?

Min bagemaskine gør jo noget af det samme?

Kasper


 
 
Martin Larsen (28-02-2010)
Kommentar
Fra : Martin Larsen


Dato : 28-02-10 16:35

Kasper wrote:

> Hvorfor er det egentlig der står i mange opskrifter at man enten skal
> slå dejen ned eller først hæve 30min så ud i boller og så hæve 30min?

Formentligt for at få finere porer i dejen. Hæver du kun én gang (især
lang hævning) får du en grovporet dej som kan være god til mange ting
men måske netop ikke til boller mm.

Martin

Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177549
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408820
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste