/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
frisk-ost
Fra : bente Christensen


Dato : 19-02-10 17:05

Jeg har flere opskrifter, bl.a. på saucer, hvor der skal bruges
F"frisk-ost".
Hvad er dette, er det let at skaffe, kan det erstattes af andet?

Hilsen Bente C.


 
 
Klaus Alexander Seis~ (19-02-2010)
Kommentar
Fra : Klaus Alexander Seis~


Dato : 19-02-10 17:24

Bente Christensen skrev:

> Jeg har flere opskrifter, bl.a. på saucer, hvor der skal bruges
> F"frisk-ost".
> Hvad er dette, er det let at skaffe, kan det erstattes af andet?

Irma har en dejlig gedefriskost, ved jeg, så det vil ikke undre mig
om de osse har en [eller flere] lavet af komælk.

Friskost minder vel nærmest om en mellemting mellem urøget rygeost
og hvidløgsost uden hvidløg og urter.

“Fromage frais” betyder vel egentlig “friskost”, så fromage frais
eller kvark burde ku' du, tænker jeg…

Mvh,

--
Klaus Alexander Seistrup
http://klaus.seistrup.dk/

thl (19-02-2010)
Kommentar
Fra : thl


Dato : 19-02-10 17:44


"bente Christensen" <bente.chr@mail.dk> skrev i en meddelelse
news:4b7eb6ca$0$56770$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk...
> Jeg har flere opskrifter, bl.a. på saucer, hvor der skal bruges
> F"frisk-ost".
> Hvad er dette, er det let at skaffe, kan det erstattes af andet?
>
> Hilsen Bente C.

Sakset fra Arla

Typer af friske oste

- Hytteost
- Fløde- og friskost
- Kvark
- Fromage frais
- Rygeost
- Apetina (blød hvid ost)



mvh

Thorbjørn


Harry Lund (25-02-2010)
Kommentar
Fra : Harry Lund


Dato : 25-02-10 16:32

bente Christensen skrev:
> Jeg har flere opskrifter, bl.a. på saucer, hvor der skal bruges
> F"frisk-ost".
> Hvad er dette, er det let at skaffe, kan det erstattes af andet?
>
> Hilsen Bente C.
Hej Bente,
lav det selv.
Køb en karton kernemælk, varm det op til 37 gr. i en ½ time og hæld det
igennem et dørslag.
Tilsæt de krydderier du kan lide.
Holdbar i 2 - 3 dage i køleskab, derefter ud.
Venlig Hilsen
Harry

Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177558
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408918
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste