"giganews" <xnospamx@fjomp.com> skrev i meddelelsen
news:KpWdnfHAodOzEuPWnZ2dnUVZ8hWdnZ2d@giganews.com...
>
> "Bjarne K." <not@nej.ni> skrev i meddelelsen
> news:4b7d8eec$0$36576$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk...
>> Jeg kan ikke lide det, men bliver næsten nød til at komme med et link til
>> et "privat" forum.
>>
>> Check denne "tråd" på grillguru's forum
>> Langtidshævet brød bagt i römertopf eller støbejernsgryde.
>>
>>
http://www.grillguru.dk/forum/viewtopic.php?f=131&t=11480
>>
>> I indlæg nummer 6-7 stykker er der også en link til en video, der giver
>> et eksempel
>
> Det er et rigtig godt brød - har prøvet det to gange nu, uden dog helt at
> give det den hævetid opskriften angiver, men det bliver stadig godt med
> den halve hævetid.
> Retfærdigvis skal henvisningen dog nok nærmere gå til det videolink du
> nævner i stedet for til grillguru, da det er der opskriften stammer fra -
> nemlig
www.kvalimad.dk
> Om han så har den et andet sted fra, ved jeg dog ikke.
> Men om ikke andet har han en masse gode og informative videopskrifter, så
> man kan hurtigt bruge nogle timer på at kigge derinde
Hej
Jeg mener at opskriften stammer fra et videoklip/artikel på NewYorkTimes
eller CNN for et par år tilbage
mvh
ex-Bageren