"Renate Jacobsen" skrev i en meddelelse >
> Hejsa R.N.
>
> "R.N." skrev i en meddelelse
> >
> > Vil det sige at den korrekte måde er at koge den i 20 min., tage den op
og
> > lade den køle lidt af, og derefter brune den kraftigt på alle sider
> samtidig
> > med at man krydrer den med salt og peber?
> >
> Jeg laver den som før beskrevet på den måde, og den bliver perfekt hver
> gang.
Og så er det pære let.
)
>
> God fornøjelse.
>
Hej Renate
Nu er fødselsdagsgæsterne taget hjem. Tak for råd om den måde med at koge en
roast-beef. Den blev, som du skrev, perfekt. Og helt rigtigt - det er en
dejligt nem og enkel måde. Da der jo ville blive tale om en portion kogevand
bagefter, snittede jeg et løg i stykker og kom ned i gryden sammen med noget
rosmarin og en god stilk løvstikke fra haven. Uhm hvor den suppe nu smager
godt, jeg må se hvordan jeg nu kan fryse den ned.
Bedste hilsener R.N.