/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Roastbeef
Fra : R.N.


Dato : 04-08-01 05:35



Må jeg godt lige prøve at lave et sammendrag af alle de medd. der er kommet
om oksestege etc længere nede ad siden?

Altså jeg vil gerne sætte en roastbeef på frokostbordet i morgen søndag. Men
egentlig er jeg ikke særlig vant til at tilberede netop roastbeef. Det
forbavsede mig meget, at flere siger at den eneste rigtige måde at tilberede
den på er ved at koge den i en gryde vand.Men det lyder jo nemt, så jeg vil
gerne prøve det.

Vil det sige at den korrekte måde er at koge den i 20 min., tage den op og
lade den køle lidt af, og derefter brune den kraftigt på alle sider samtidig
med at man krydrer den med salt og peber?

Er det simpelthen måden at gøre det på?

Kan jeg gøre det i aften og lade den stå i køleskab i nat?

M.v.h. R.N.



 
 
Renate Jacobsen (04-08-2001)
Kommentar
Fra : Renate Jacobsen


Dato : 04-08-01 07:40


Hejsa R.N.

"R.N." <elena@io.dk> skrev i en meddelelse
news:9kfu13$6ub$1@news.cybercity.dk...
..
>
> Vil det sige at den korrekte måde er at koge den i 20 min., tage den op og
> lade den køle lidt af, og derefter brune den kraftigt på alle sider
samtidig
> med at man krydrer den med salt og peber?
>
> Er det simpelthen måden at gøre det på?

Jeg laver den som før beskrevet på den måde, og den bliver perfekt hver
gang. Og så er det pære let. )

> Kan jeg gøre det i aften og lade den stå i køleskab i nat?

Det kan du fint, men pak den endelig godt ind, den vil nemlig væde en smule.
Hvis du skal bruge den som pålæg, skal den helst skæres på en pålægsmaskine
da det er svært at få tynde skiver pr. håndkraft.

God fornøjelse.

Mvh. Renate



R.N. (05-08-2001)
Kommentar
Fra : R.N.


Dato : 05-08-01 18:55


"Renate Jacobsen" skrev i en meddelelse >
> Hejsa R.N.
>
> "R.N." skrev i en meddelelse
> >
> > Vil det sige at den korrekte måde er at koge den i 20 min., tage den op
og
> > lade den køle lidt af, og derefter brune den kraftigt på alle sider
> samtidig
> > med at man krydrer den med salt og peber?
> >
> Jeg laver den som før beskrevet på den måde, og den bliver perfekt hver
> gang. Og så er det pære let. )
>
> God fornøjelse.
>
Hej Renate

Nu er fødselsdagsgæsterne taget hjem. Tak for råd om den måde med at koge en
roast-beef. Den blev, som du skrev, perfekt. Og helt rigtigt - det er en
dejligt nem og enkel måde. Da der jo ville blive tale om en portion kogevand
bagefter, snittede jeg et løg i stykker og kom ned i gryden sammen med noget
rosmarin og en god stilk løvstikke fra haven. Uhm hvor den suppe nu smager
godt, jeg må se hvordan jeg nu kan fryse den ned.

Bedste hilsener R.N.



Renate Jacobsen (05-08-2001)
Kommentar
Fra : Renate Jacobsen


Dato : 05-08-01 21:48


"R.N." <elena@io.dk> skrev i en meddelelse
news:9kk185$1e3h$1@news.cybercity.dk...
> Hej Renate
>
> Nu er fødselsdagsgæsterne taget hjem. Tak for råd om den måde med at koge
en
> roast-beef. Den blev, som du skrev, perfekt. Og helt rigtigt - det er en
> dejligt nem og enkel måde. Da der jo ville blive tale om en portion
kogevand
> bagefter, snittede jeg et løg i stykker og kom ned i gryden sammen med
noget
> rosmarin og en god stilk løvstikke fra haven. Uhm hvor den suppe nu smager
> godt, jeg må se hvordan jeg nu kan fryse den ned.
>
> Bedste hilsener R.N.

Hej R.N.

Det glæder mig at du har haft glæde af rådet og håber du havde en god
fødselsdag.

Den med suppen var ikke en tosset idé, det vil jeg huske næste gang der står
roastbeef på menuen her hos os. Tak for det.

Mange hilsner

Renate



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177557
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408877
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste