Niels <nboegh@gmail.com> wrote in news:1d9cf6d2-d93b-4a9a-aecb-
fa6848f84e80@l26g2000yqd.googlegroups.com:
> Inspireret af Jos' tråd om friskrøgede makreller: Hvad siger I til en
> tråd, der hedder "Jeg er vild med ...." ?
Tråden døde vidst lidt ud, og selvom jeg ikke er en ørn udi madlavning,
så er jeg undenfor de seneste par år blevet mere interesseret i at lave
mad.
Jeg synes der er meget lækkert mad, men Thai køkkenet er jeg totalt
vild med og prøver også at lave nogle retterr derfra.
Dog fik min veninde hevet mig med på et kursus i indisk mad og wauw jeg
bleve vild med det. Særligt en ret læreren kaldte Auberginer i karry er
jeg helt pjattet med.
Det er så enkelt at selv jeg kan være med
Bag et par auberginer ved 250g i ca ½ time.
Skær et par løg fint, hvidløg efter smag, disse ting steges på panden
til løgene er nærmest gennemsigtige uden at have taget farve. Herefter
tilsættes spidskommen, gurkemeje,garam masala, fint hakket ingefær og
salt. Herover hældes en dåse hakkede tomater. Auberginekødet skrabes af
skindet og findeles med en gaffel, herefter blandes det i panden til
resten og det hele simrer til retten bliver tyk og væden er fordampet.
Spises med Naan-brød, gerne hjemmelavet
Tror det getragtes som tilbehør, men jeg kan spise det som eneste ret.
--
Kate
Husk en killing skal være minimum 12 uger før den tages fra sin mor,
gerne ældre.