|
| Indbagt svinemørbrad.. Fra : Ukendt |
Dato : 09-01-10 14:54 |
|
Uden butterdej,
Nogle der har forslag... tænker lidt på pizzadej lign. ting??
Kasper
| |
Jan Bøgh (09-01-2010)
| Kommentar Fra : Jan Bøgh |
Dato : 09-01-10 16:45 |
|
"Kasper" <Tjae> skrev i meddelelsen
news:4b488a9a$0$56785$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk...
> Uden butterdej,
>
> Nogle der har forslag... tænker lidt på pizzadej lign. ting??
Filodej er vel en oplagt mulighed - men det smager sgu'tte så godt som
butterdej!
vh
--
Jan Bøgh
http://album.boegh.net
| |
Kevin Borbye Edelvan~ (09-01-2010)
| Kommentar Fra : Kevin Borbye Edelvan~ |
Dato : 09-01-10 12:57 |
|
On 9 Jan., 14:54, "Kasper" <Tjae> wrote:
> Uden butterdej,
Hvorfor?
Mvh
Kevin Borbye Edelvang
| |
Jens K H (09-01-2010)
| Kommentar Fra : Jens K H |
Dato : 09-01-10 21:55 |
|
"Kasper" <Tjae> skrev i en meddelelse
news:4b488a9a$0$56785$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk...
> Uden butterdej,
>
> Nogle der har forslag... tænker lidt på pizzadej lign. ting??
>
> Kasper
Vi laver det jævnligt uden dej.
--
Jens
| |
Jens Bruun (10-01-2010)
| Kommentar Fra : Jens Bruun |
Dato : 10-01-10 11:58 |
|
Jens K H <jkah@tdcFJERN.dk> skrev i en meddelelse
4b48ed0e$0$56776$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk
> Vi laver det jævnligt uden dej.
Indbagt svinemørbrad uden dej? I laver den vel også jævnligt uden
svinemørbrad?
--
-Jens B.
D.e.f.f.e.s.
| |
Margit (09-01-2010)
| Kommentar Fra : Margit |
Dato : 09-01-10 22:34 |
|
"Kasper" <Tjae> skrev i en meddelelse
news:4b488a9a$0$56785$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk...
> Uden butterdej,
>
> Nogle der har forslag... tænker lidt på pizzadej lign. ting??
>
> Kasper
Har du prøvet den fra Karolines køkken.
Den er ganske vist også med fars, men jeg
synes den er god.
Hilsen Margit
| |
Janner (10-01-2010)
| Kommentar Fra : Janner |
Dato : 10-01-10 10:40 |
|
"Kasper" <Tjae> skrev i meddelelsen
news:4b488a9a$0$56785$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk...
> Uden butterdej,
>
> Nogle der har forslag... tænker lidt på pizzadej lign. ting??
>
> Kasper
Har lavet det masser af gange med butter dej, brocoli og ost.
Giv svinet en gang salt + peber. Smør den godt ind i f.eks. krydret pikant
ost og put små buketter brocoli ved. Pak det hele ind i butterdej og pensl
det med pisket æg.
Så en lille time i ovnen ved 200 grader ! Det er godt !
/Jan
| |
Heidi (12-01-2010)
| Kommentar Fra : Heidi |
Dato : 12-01-10 16:19 |
|
Kasper wrote:
> Uden butterdej,
>
> Nogle der har forslag... tænker lidt på pizzadej lign. ting??
Måske saltdej? Men det afhænger jo af om det-man-bager-ind-i skal kunne
spises
--
Heidi
| |
|
|