<sofie@familiemad.dk> wrote in message
news:2e5115cd-f975-43f0-9e73-16a0671d7a40@v25g2000yqk.googlegroups.com...
Jeg mangler kraftig inspiration, jeg har pløjet utallige kogebøger
igennem, men kan ikke finde noget ....
Jeg skal lave en forret til nytårsaften, den må ikke indeholde fisk
eller skaldyr, - den skal være smart, trendy, se svær ud med være
nem
Gode bud modtages med kyshånd
Sofie
www.familiemad.dk
Hej
Denne suppe er rigtig god, og den er nem at lave. Jeg har set at der står at
det ikke må være med skaldyr, men rejerne skal ikke i suppen, så du kan bare
lade være med at komme dem i, eller kun komme dem i til de personer som vil
have det.
Karry/tomat-suppe
(Forret til 10 personer)
Ingredienser:
3 løg
3 fed hvidløg
3 spsk karry
olie
1 dåse fersken
3 dåser hakkede tomater
¾ l piskefløde
1 tsk chili
600 g rejer
Svits løg, hvidløg og karry i olien, tilsæt saften fra fersknerne, samt de
hakkede tomater. Lad det stå og simre lidt.
Lige inden servering tilsættes fløden og suppen varmes op - uden at koge.
Smag til med chili.
Fersknerne skæres i små tern og tilsættes.
De kolde rejer lægges i tallerknerne og suppen hældes over.
Mvh
Majken