Jens Bruun skrev:
> "Aragorn Elessar" <AragornDK@gmail.com> skrev i en meddelelse
> news:4b17e855$0$270$14726298@news.sunsite.dk
>
>> Kan man lave retten uden at bruge det der kål, og hvad kan man i givet
>> fald bruge i stedet? Så længe det ikke er *gylpe* kål*...
>
> Efter at have læst lidt med i tråden tror jeg, du får mest ud af at give
> dine dyr bort til nogen, der ved bare lidt mere om madlavning end dig. Måske
> du kan lave en fair byttehandel og få noget pizza, spaghetti med kødsovs,
> lasagne eller lign. i bytte? Det tror jeg du og dem, du bytter med, vil være
> bedst tjente med.
>
> Og det er sagt med al respekt. Jeg tror helt ærligt ikke, du skal kaste dig
> over fasan og hare. Der er tale om vildt, der kræver lidt mere end
> gennemsnitlig viden om madlavning for at få i hus.
Hej Jens.
Jeg kan berolige dig med at jeg her til aften har allieret mig med nogle
madlavningskyndige venner og kollegaer.
Vi er nogle stykker som mødes en gang eller to om måneden, og laver mad
sammen. Gæt, hvem der skræller kartofler?
Historien bag kartoffelskrælningen er, at jeg en aften skulle stå for at
lave slagterens allerbedste oksesteg, og geniet her gik i gang med hiv
og sving.
Jeg vil lade resten være op til læserens forestillingsevne, og blot
oplyse at stegens fysiske tilstand endte med at være noget i retning af
et spritnyt traktordæk at skære og bide i, for ikke at tale om
*smagen*...derefter blev jeg prompte forment adgang til ovn og komfur.
Nå, men en af gutterne er en haj i et køkken - han stod bl.a. tidligere
bag en pragtfuld ungarsk gullash, lavet på den traditionelle måde...den
var god! - så hvis jeg lægger kræ til og kammeraten kokkererer, så burde
der kunne komme noget fornuftigt ud af det, i stedet for mine sædvanlige
katastrofer.
Det tror jeg vi alle er bedst tjent med. ;-D
Mvh Aragorn.
--
========================
www.bmwmc.dk
========================