/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Vildt...
Fra : Aragorn Elessar


Dato : 02-12-09 18:53

....eller rettere: To fasaner og en hare er undertegnede blevet "begavet"
med.
Har I nogle gode råd til hvordan man tilbereder sådanne bæster?
Det må hjertens gerne være en ganske enkel opskrift til mig, da jeg er
vel nok DKs mest elendige kok, hvilket er hamrende upraktisk, når man
som jeg bor alene. Men okay, så går det da ikke ud over andre end mig.
Og så ved jeg nu følgende:
Man skal ikke stikke en god køkkenkniv i en kødhakker under arbejdet.
Samt at æg ikke skal have en halv time. Og at boller ikke skal klappe
sammen under bagningen. Og at der skal både vand OG kaffebønner på
maskinen før brygningen. Plus at tørkogt pasta stinker. Og at der skal
andet end olie i en salatdressing. Samt at der skal margarine på panden,
når man skal lave pandekager. Og at frosne pastafærdigretter skal
omrøres under tilberedningen. Og at kogepladen ikke hele tiden SKAL stå
på 12!

På forhånd tak for enhver hjælp.

Aragorn.

--
========================
www.bmwmc.dk
========================

 
 
Nuser (02-12-2009)
Kommentar
Fra : Nuser


Dato : 02-12-09 20:26


"Aragorn Elessar" <AragornDK@gmail.com> skrev i en meddelelse > Og så ved
jeg nu følgende:
> Man skal ikke stikke en god køkkenkniv i en kødhakker under arbejdet. Samt
> at æg ikke skal have en halv time. Og at boller ikke skal klappe sammen
> under bagningen. Og at der skal både vand OG kaffebønner på maskinen før
> brygningen. Plus at tørkogt pasta stinker. Og at der skal andet end olie i
> en salatdressing. Samt at der skal margarine på panden, når man skal lave
> pandekager. Og at frosne pastafærdigretter skal omrøres under
> tilberedningen. Og at kogepladen ikke hele tiden SKAL stå på 12!
>
> På forhånd tak for enhver hjælp.
>
> Aragorn.


Altså...jeg synes da du er godt på vej til at blive gourmet kok *gggg*



Aragorn Elessar (02-12-2009)
Kommentar
Fra : Aragorn Elessar


Dato : 02-12-09 23:43

Nuser skrev:
> "Aragorn Elessar" <AragornDK@gmail.com> skrev i en meddelelse >-klip-
>
> Altså...jeg synes da du er godt på vej til at blive gourmet kok *gggg*
>

Ferran Adrià kan rende og hoppe, han får da baghjul her...i antallet af
køkkenkatastrofer...*GGG*

Mvh Aragorn.

--
========================
www.bmwmc.dk
========================

Gamle (03-12-2009)
Kommentar
Fra : Gamle


Dato : 03-12-09 15:59

Aragorn Elessar wrote:
> ...eller rettere: To fasaner og en hare er undertegnede blevet
> "begavet" med.
> Har I nogle gode råd til hvordan man tilbereder sådanne bæster?

Hej.

Prøv hér http://www.dk-kogebogen.dk/opskrifter/index.php

Søg bare på dine dyr.

Mvh.
Torben



Steen Jakobsen (03-12-2009)
Kommentar
Fra : Steen Jakobsen


Dato : 03-12-09 16:29


"Gamle" <cfs4808a@post.cybercity.dk> skrev i meddelelsen
news:4b17d21d$0$280$14726298@news.sunsite.dk...
> Aragorn Elessar wrote:
>> ...eller rettere: To fasaner og en hare er undertegnede blevet
>> "begavet" med.
>> Har I nogle gode råd til hvordan man tilbereder sådanne bæster?
>
> Hej.
>
> Prøv hér http://www.dk-kogebogen.dk/opskrifter/index.php
>
> Søg bare på dine dyr.
>
> Mvh.
> Torben

Kogebogen.dk er da en ok ting. Jeg spekulerer bare på om det er dig der ejer
den for der går jo sjældent mange millisekunder fra en èn spørger og til du
anbefaler sitet.
Nåe ja, det giver vel også et par ører hver gang der er én der klikker
Forøvrigt har jeg lagt mærke til at en del af opskrifterne er direkte
afskrifter af kendte kogebøger som f.eks frk. Jensen eller God mad Let At
Lave, eller diverse melposer hvis de da ikke bare er direkte kopier af andre
opskrifter på sitet.
Alt i alt er der nok under 50% der ikke er almindeligt kendte men stadigvæk
er der mange udmærkede opskrifter.

Steen.


Gamle (03-12-2009)
Kommentar
Fra : Gamle


Dato : 03-12-09 16:39

Steen Jakobsen wrote:
>
> Kogebogen.dk er da en ok ting. Jeg spekulerer bare på om det er dig
> der ejer den for der går jo sjældent mange millisekunder fra en èn
> spørger og til du anbefaler sitet.


Nej så heldig er jeg ikke. Men jeg har samlet en del links til forskellige
kogebøger ifald jeg kunne hjælpe andre.
Kogebogen.dk er nok nemmest at bruge når folk nu ikke selv kan finde ud af
at søge på google.

Mvh.
Torben



Gamle (03-12-2009)
Kommentar
Fra : Gamle


Dato : 03-12-09 16:42

Gamle wrote:
> Steen Jakobsen wrote:
>>
>> Kogebogen.dk er da en ok ting. Jeg spekulerer bare på om det er dig
>> der ejer den for der går jo sjældent mange millisekunder fra en èn
>> spørger og til du anbefaler sitet.
>
>
> Nej så heldig er jeg ikke. Men jeg har samlet en del links til
> forskellige kogebøger ifald jeg kunne hjælpe andre.
> Kogebogen.dk er nok nemmest at bruge når folk nu ikke selv kan finde
> ud af at søge på google.

Hvad med denne hér. Tror du også jeg ejer den
http://www.dr.dk/Mad/Forside.htm

Mvh.
Torben



Steen Jakobsen (03-12-2009)
Kommentar
Fra : Steen Jakobsen


Dato : 03-12-09 17:22


"Gamle" <cfs4808a@post.cybercity.dk> skrev i meddelelsen
news:4b17dc64$0$277$14726298@news.sunsite.dk...
> Gamle wrote:
>> Steen Jakobsen wrote:
>>>
>>> Kogebogen.dk er da en ok ting. Jeg spekulerer bare på om det er dig
>>> der ejer den for der går jo sjældent mange millisekunder fra en èn
>>> spørger og til du anbefaler sitet.
>>
>>
>> Nej så heldig er jeg ikke. Men jeg har samlet en del links til
>> forskellige kogebøger ifald jeg kunne hjælpe andre.
>> Kogebogen.dk er nok nemmest at bruge når folk nu ikke selv kan finde
>> ud af at søge på google.
>
> Hvad med denne hér. Tror du også jeg ejer den
> http://www.dr.dk/Mad/Forside.htm

Nej, det er jo ikke den du hele tiden linker til.
Undskyld for min mistanke. Det virkede bare lidt mærkeligt at du altid
linker til kogebogen istedetfor at give en opskrift eller f.eks linke til en
anden side.
Kogebogen ar da helt ok men som sagt er en stor del direkte kopier.

Steen.


Gamle (03-12-2009)
Kommentar
Fra : Gamle


Dato : 03-12-09 17:59

Steen Jakobsen wrote:
> Undskyld for min mistanke. Det virkede bare lidt mærkeligt at du altid
> linker til kogebogen istedetfor at give en opskrift eller f.eks linke
> til en anden side.
> Kogebogen ar da helt ok men som sagt er en stor del direkte kopier.

Alt forladt.

Når der efterspørges opskrifter, er det da godt nok at give et link til
mange forskellige muligheder.
Denne hér kan jeg godt lide http://www.legro.dk/?acc=568 hvis man ikke
kender så meget til krydderier.

Mvh.
Torben



Aragorn Elessar (03-12-2009)
Kommentar
Fra : Aragorn Elessar


Dato : 03-12-09 17:33

Gamle skrev:
-klip-
> Hej.
>
> Prøv hér http://www.dk-kogebogen.dk/opskrifter/index.php
>
> Søg bare på dine dyr.
>
> Mvh.
> Torben

Hej og tak for linket.

Jeg fandt bl.a. denne ret:
http://www.dk-kogebogen.dk/opskrift2/visopskrift.php?id=2011
Kan man lave retten uden at bruge det der kål, og hvad kan man i givet
fald bruge i stedet? Så længe det ikke er *gylpe* kål*...

Mvh

Aragorn. Der vist lige skal google "braiseret".

--
========================
www.bmwmc.dk
========================

Jens Bruun (03-12-2009)
Kommentar
Fra : Jens Bruun


Dato : 03-12-09 18:27

"Aragorn Elessar" <AragornDK@gmail.com> skrev i en meddelelse
news:4b17e855$0$270$14726298@news.sunsite.dk

> Kan man lave retten uden at bruge det der kål, og hvad kan man i givet
> fald bruge i stedet? Så længe det ikke er *gylpe* kål*...

Efter at have læst lidt med i tråden tror jeg, du får mest ud af at give
dine dyr bort til nogen, der ved bare lidt mere om madlavning end dig. Måske
du kan lave en fair byttehandel og få noget pizza, spaghetti med kødsovs,
lasagne eller lign. i bytte? Det tror jeg du og dem, du bytter med, vil være
bedst tjente med.

Og det er sagt med al respekt. Jeg tror helt ærligt ikke, du skal kaste dig
over fasan og hare. Der er tale om vildt, der kræver lidt mere end
gennemsnitlig viden om madlavning for at få i hus.

--
-Jens B.

D.e.f.f.e.s.



Aragorn Elessar (03-12-2009)
Kommentar
Fra : Aragorn Elessar


Dato : 03-12-09 18:48

Jens Bruun skrev:
> "Aragorn Elessar" <AragornDK@gmail.com> skrev i en meddelelse
> news:4b17e855$0$270$14726298@news.sunsite.dk
>
>> Kan man lave retten uden at bruge det der kål, og hvad kan man i givet
>> fald bruge i stedet? Så længe det ikke er *gylpe* kål*...
>
> Efter at have læst lidt med i tråden tror jeg, du får mest ud af at give
> dine dyr bort til nogen, der ved bare lidt mere om madlavning end dig. Måske
> du kan lave en fair byttehandel og få noget pizza, spaghetti med kødsovs,
> lasagne eller lign. i bytte? Det tror jeg du og dem, du bytter med, vil være
> bedst tjente med.
>
> Og det er sagt med al respekt. Jeg tror helt ærligt ikke, du skal kaste dig
> over fasan og hare. Der er tale om vildt, der kræver lidt mere end
> gennemsnitlig viden om madlavning for at få i hus.

Hej Jens.

Jeg kan berolige dig med at jeg her til aften har allieret mig med nogle
madlavningskyndige venner og kollegaer.
Vi er nogle stykker som mødes en gang eller to om måneden, og laver mad
sammen. Gæt, hvem der skræller kartofler?
Historien bag kartoffelskrælningen er, at jeg en aften skulle stå for at
lave slagterens allerbedste oksesteg, og geniet her gik i gang med hiv
og sving.
Jeg vil lade resten være op til læserens forestillingsevne, og blot
oplyse at stegens fysiske tilstand endte med at være noget i retning af
et spritnyt traktordæk at skære og bide i, for ikke at tale om
*smagen*...derefter blev jeg prompte forment adgang til ovn og komfur.

Nå, men en af gutterne er en haj i et køkken - han stod bl.a. tidligere
bag en pragtfuld ungarsk gullash, lavet på den traditionelle måde...den
var god! - så hvis jeg lægger kræ til og kammeraten kokkererer, så burde
der kunne komme noget fornuftigt ud af det, i stedet for mine sædvanlige
katastrofer.
Det tror jeg vi alle er bedst tjent med. ;-D

Mvh Aragorn.

--
========================
www.bmwmc.dk
========================

Jens Bruun (03-12-2009)
Kommentar
Fra : Jens Bruun


Dato : 03-12-09 19:22

"Aragorn Elessar" <AragornDK@gmail.com> skrev i en meddelelse
news:4b17f9d9$0$283$14726298@news.sunsite.dk

> Nå, men en af gutterne er en haj i et køkken - han stod bl.a.
> tidligere bag en pragtfuld ungarsk gullash, lavet på den
> traditionelle måde...den var god! - så hvis jeg lægger kræ til og
> kammeraten kokkererer, så burde der kunne komme noget fornuftigt ud
> af det, i stedet for mine sædvanlige katastrofer.
> Det tror jeg vi alle er bedst tjent med. ;-D

Jeg tror, du har så evigt ret. God fornøjelse og velbekomme.

--
-Jens B.

D.e.f.f.e.s.



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177549
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408820
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste