/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Efterårs-/vinterinspiration: Fasan i to ti~
Fra : Kasper Bergholt


Dato : 17-11-09 16:55

Kære gruppe!

Så er det sæson for fasan. I weekenden, hvor der er lidt mere tid til
kokkering end i dagligdagen, kastede jeg mig derfor ud i en omgang
fasan i to tilberedninger. Fond på skroget -- braiserede og
efterfølgende grillerede fasanlår. Smørstegt fasanbryst.

Mos på kartoffelmos og pastinak til -- lagt i lag med svampe og
sprødbagt selleri. Dertil sauce på skrog, hvidvin, lidt timian og lidt
fløde. Derudover langtidsbagte skalotter duppet med lidt lagret
balsamico.

Opskrift og billeder her:
http://bergholt.net/gastronomi/fasan-opskrift-fasanbryst-fasanlaar/

---
Kasper Bergholt
Bergholts opskrifter -- http://bergholt.net/gastronomi

 
 
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177549
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408820
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste