|
| Kylling stegt med estragon. Fra : hellerup |
Dato : 12-11-09 09:09 |
|
Min svoger taler tit om, hvor dejlig den kylling, stegt med estragon,
han fik, da han var i Nice.
Har, dog kun i danske opskriftssider, søgt en opskrift, der kunne
matche hans omtale, dog forgæves.
Det skulle være en hel kylling, som blev gnedet med estragon, parteret
og tilberedt.
Nogen hjælp??
| |
John Senius-Jørgense~ (12-11-2009)
| Kommentar Fra : John Senius-Jørgense~ |
Dato : 12-11-09 17:30 |
|
Han er nok nødt til at prøve på at huske en yderligere ingrediens.
En søgning på Google med søgeordene" Chicken with tarragon" give 850.000
hits
Med venlig hilsen
John Senius-Jørgensen
"hellerup" <kyndby2003@yahoo.dk> skrev i en meddelelse
news:13e5ddf8-776a-4ddd-b00d-a7880c5930eb@b2g2000yqi.googlegroups.com...
Min svoger taler tit om, hvor dejlig den kylling, stegt med estragon,
han fik, da han var i Nice.
Har, dog kun i danske opskriftssider, søgt en opskrift, der kunne
matche hans omtale, dog forgæves.
Det skulle være en hel kylling, som blev gnedet med estragon, parteret
og tilberedt.
Nogen hjælp??
| |
John Senius-Jørgense~ (12-11-2009)
| Kommentar Fra : John Senius-Jørgense~ |
Dato : 12-11-09 17:33 |
|
PS. Nice er det engelske ord for "god", et ord der ikke gør det lettere at
søge på en opskrift
Med venlig hilsen
John Senius-Jørgensen
"hellerup" <kyndby2003@yahoo.dk> skrev i en meddelelse
news:13e5ddf8-776a-4ddd-b00d-a7880c5930eb@b2g2000yqi.googlegroups.com...
Min svoger taler tit om, hvor dejlig den kylling, stegt med estragon,
han fik, da han var i Nice.
Har, dog kun i danske opskriftssider, søgt en opskrift, der kunne
matche hans omtale, dog forgæves.
Det skulle være en hel kylling, som blev gnedet med estragon, parteret
og tilberedt.
Nogen hjælp??
| |
Ole Larsen (13-11-2009)
| Kommentar Fra : Ole Larsen |
Dato : 13-11-09 07:22 |
|
John Senius-Jørgensen skrev:
> PS. Nice er det engelske ord for "god", et ord der ikke gør det lettere at
> søge på en opskrift
> Med venlig hilsen
> John Senius-Jørgensen
>
> "hellerup" <kyndby2003@yahoo.dk> skrev i en meddelelse
> news:13e5ddf8-776a-4ddd-b00d-a7880c5930eb@b2g2000yqi.googlegroups.com...
> Min svoger taler tit om, hvor dejlig den kylling, stegt med estragon,
> han fik, da han var i Nice.
> Har, dog kun i danske opskriftssider, søgt en opskrift, der kunne
> matche hans omtale, dog forgæves.
> Det skulle være en hel kylling, som blev gnedet med estragon, parteret
> og tilberedt.
> Nogen hjælp??
>
>
søg på "chicken+tarragon+nicoise"
--
-and gallantly handed her my very last piece of gum-
---------------------------------
http://olelarsen.eu/htmlGallery/content/2006_02_22_012_large.html
| |
Gamle (12-11-2009)
| Kommentar Fra : Gamle |
Dato : 12-11-09 20:45 |
|
hellerup wrote:
> Min svoger taler tit om, hvor dejlig den kylling, stegt med estragon,
> han fik, da han var i Nice.
> Har, dog kun i danske opskriftssider, søgt en opskrift, der kunne
> matche hans omtale, dog forgæves.
> Det skulle være en hel kylling, som blev gnedet med estragon, parteret
> og tilberedt.
> Nogen hjælp??
Hej.
Måske kan denne bruges.
http://www.dk-kogebogen.dk/opskrift2/visopskrift.php?id=20956
Mvh.
Torben
| |
3140 Abildgaard (13-11-2009)
| Kommentar Fra : 3140 Abildgaard |
Dato : 13-11-09 13:04 |
|
hellerup wrote:
> Min svoger taler tit om, hvor dejlig den kylling, stegt med estragon,
> han fik, da han var i Nice. [snip]
Kylling med hvidløg, lime og estragon?
4 kvarte kyllinger, 10 fed hakket hvidløg, 4 kvarte lime, salt og peber, 4
spiseskefulde hvidvin, 1 deciliter olivenolie, 15 gram friskhakket estragon
Læg kylling i en flad skål og drys med hvidløg, pres lime over kødet, skær
skallerne i små stykker og hæld dem over kødet sammen med salt peber, vin,
olivenolie og halvdelen af etrsagonen. Marinerer i 2-3 timer ved
stuetemperatur. Hvis det står natten over i køleskab, så kun halvdelen af
limeskallerne, for lierne er ret stærke. Grilles eller steges i ovn.
Kylling med purløg og estragon?
4 kyllingepatter med skind
Marinade: 3 spiseskefulde muskatvin, 3 spiseskefulde olivenolie, 2
spiseskefulse purløg, 1 spiseskefuld etrsagon, reven skal af 1/4 appelsin.
Læg fugl i fad, marinade over, hviler 1-3 timer ved stuetemperatur, steges
over supervarme kul i ca. 8 minutter.
Begge fra "Klassisk grill og barbecue" af Marlena Spieler.
--
><///°> Torben
| |
|
|