"Dorthe Valsted" <ingen> skrev i en meddelelse
news:4af1e32e$0$56776$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk...
>
> "Hauge" <hauge@CUTsmart-tech.dk> skrev i meddelelsen
> news:7le5d4F3cpb2oU1@mid.individual.net...
>> Jens Bruun wrote:
>>> Den traditionelle: Kold kartoffelsalat.
>>
>> Består størstedelen af det ikke af en rodfrugt?
>>
>> /Hauge
>>
>
> Kartoffelsalat er lidt for kedeligt. Det skal bruges til gæstemad btw
Jeg laver ofte en powersalat, netop til roastbeef. Kogte kolde pastaskruer,
kogte kolde kartofler i tern, grøn salat efter eget valg, men ikke for
meget, syltede hvidløg, soltørrede tomater, fetaost i tern, grønne og/eller
sorte oliven, pinjekerner eller alt hvad hjertet begærer, blandes skønt
sammen, og serveres i rigelige mængder til kødet der er skåret i så tynde
skiver som muligt.
Nogle her vil måske protestere imod at servere en "færdigblandet" salat, men
jeg synes det er en fordel, for hvis det helle anrettes i små skåle a´la
salatbar, vil folk typisk kun tage nogle få ting, og ikke få den bastante og
komplekse oplevelse som salaten ellers giver, når den er grundigt blandet og
måske lige overhældt med et stænk citron.
Det ser godt ud, og er friskt lækkert og mættende. Undgå dåsemajs og
lignende nemt fyld, men små agurketern kan sagtens fylde i skålen også.
--
Martin
www.martinbak.dk/