lidt off topic men aligevel, smagen af brunekager (kanel) i en bitter eler
snaps er slet ikke så ringe.. min yndlings af slagsen er helt klart den
tjekkiske Bercherovka
http://www.becherovka.cz/
så tror heller ikke lidt brunekage i snapsen er så skidt..
lars hs
"HelleP" <consueladk@gmail.com> skrev i en meddelelse
news:a76cc417-91ee-4290-aed5-01300a5e279a@k17g2000yqb.googlegroups.com...
On 1 Nov., 19:09, Steen <ist...@googlemail.com> wrote:
> Det er vist ved at være på tide, at overveje hvordan julens
> kryddersnaps skal smage.
> Jeg bruger helst vodka - da jeg ikke bryder så meget om smagen af kommen.
>
> Nogen der har nogle gode opskrifter, som jeg kan prøve?
> --
> Steen
>
> Digital, det' lissom bib-bip spil
Jeg tror måske du er lidt sent ude :) Jeg plejer at regne med 3
måneders trække-/hviletid før snapsen er god.
Som Kurt nævner er appelsin og nelikker altid gode og så kan jeg
personligt rigtig godt lide rosiner (som jo også kan bruges efter de
er siet fra til at putte i kager eller spise som tilbehør til god
ost). En lidt mere alternativ mulighed læste jeg om i denne weekend:
Brunkager! Har ikke selv prøvet det men det lyder spændende :)
Helle