/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Re: Griseklumper?
Fra : Frank Løkkegaard


Dato : 18-10-09 21:39

"thl" <lykkebo47@hotmail.com> writes:
>Kæbemuskler


Grisekæber er en udsøgt delikatesse.

--
Den grundlæggende årsag til verdens problemer er, at tåberne er skråsi
kre,
mens de forstandige er fulde af tvivl. Bertrand Russel
Frank Løkkegaard * Mobil 2677 4268





 
 
Esther (19-10-2009)
Kommentar
Fra : Esther


Dato : 19-10-09 02:27

On 18 Okt., 22:39, "Frank Løkkegaard" <f...@net.dialog.dk> wrote:

> Grisekæber er en udsøgt delikatesse.
>

Fik denne opskrift på et kokkekursus og det var godt. Lige noget der
egner sig til en mørk efterårsaften med ild i pejsen og bourgogne i
glasset:
En pastinak-selleri-gulerod-kartoffelmos kunne være fin til:


BRAISEREDE SVINEKÆBER
Små gulerødder og kørvel

Svinekæberne pudses for sener, vendes i mel og brunes godt
Deglaceres med lidt hvidvin og tilsættes en skefuld tomatpure.
Timian og skalotteløg og vand så det lige dækker, sættes i ovn ved
160 gr i ca 2 timer

Gulerødderne ordnes og blancheres, svinges med lidt smør og den
hakkede kørvel før servering.

Hilsen Esther

Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177549
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408820
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste