/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Farseret svinekam -- inspiration fra Edelv~
Fra : Kasper Bergholt


Dato : 17-10-09 17:08

Kære gruppe!

For lidt tid siden debatteredes gode idéer til en fødselsdagsmiddag
her i gruppen. Edelvang var på banen med en omgang svinekam -- gnedet
med rosmarin, timian og syltet citron, så vidt jeg husker. Den idé
kunne jeg godt li', så jeg kastede mig ud i et lille eksperiment i
forbindelse med min datters fødselsdag.

To solide svinekamme på hver ca. 3 kilo blev det til. Gourmetsaltet i
ca. 18 timer og efterfølgende farseret. Med rosmarin og timian som
originalt foreslået, men også lidt rødløg, hvidløg og finthakket
jordskok.

Mere om eksperimentet -- herunder billeder og kernetemperatur her:
http://bergholt.net/gastronomi/choucroute-med-svinekam-og-p%C3%B8lser/

---
Kasper Bergholt
http://bergholt.net/gastronomi

 
 
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177549
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408820
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste