Ole Larsen skrev:
> Leif skrev:
>> I Østrig spiser vi altid Kornspitz som morgenbrød og også gerne til
>> mad. Det er et specielt smågærbrød bagt af alskens mel, fuldkornsmel,
>> diverse former for klid både af hved og rug samt lidt kommen og groft
>> salt.
>>
>> Kornspitz er udviklet af et østrisk firma og er såvel navne- som
>> produktionsbeskyttet. En bager skal have licens til at bage dem.
>> Melblandingen kan ikke fås i detailledet. Der findes ingen opskrift
>> tilgængelig.
>>
>> I Danmark har kæden Guldbageren fået eneret på Kornspitz.
>>
>> Mit spørgsmål er:
>>
>> Er der nogle der har en opskrift der giver noget, som ligner det
>> ovenfor nævnte brød?
>>
>> Hvis nej må jeg i gang med prøvebagning.
>>
>> mvh
>> Leif Johansen
>
>
http://www.aldoc.dk/images/kornspitz.pdf
>
Tak Ole,
sammensætning af kornblandingen må man så eksperimentere med. Det er vel
netop det, som bageren køber hos det østriske firma.
mvh
Leif