"Poul F. Andersen" <paogbaUKRUDTET@mail.dk> skrev i meddelelsen
news:4acb5d13$0$36583$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk...
> Kære NG,
>
> Sæsonen er jo ved at være slut med de danske bær
> Mit spørgsmål er:
> Mener I, at mine fuldmodne hyldebær med fordel også kan anvendes i en
> romtopf?
> (Har aldrig lavet romtopf før.)
>
> I forvejen har jeg jordbær, hindbær, ribs, brombær og solbær deri.
> Normalt plejer jeg at lave hyldebærsaft ( til suppe) på en tuttifrutti
> - men jeg vil helst ikke ødelægge min romtopf, hvis hyldebær ikke er
> egnet.
>
> - Næh,- jeg har ikke "googlet" - jeg vil hellere høre et råd fra jer
>
>
> --
> Venligst
> Poul F. Andersen
>
> OBS: Ved direkte henvendelse skal du fjerne ukrudtet fra min
> emailadresse...
>
>
Det ville jeg ikke gøre. I hyldebær er der ingen syre og sukker. Derfor
bruges sure æbler og vinsyre, mår der laves saft.
Hyldebær farver ad h...... til.Jeg tror det vil ødelægge hele indtrykket af
de blandede bær.
mvh Ole