"Karsten Madsen" <6 på drosselvej i danmark> skrev i en meddelelse
news:4ac3c42a$0$56789$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk...
>>> Hvad er det lige der sker her?
>> formodentligt at flæsket på en eller anden måde er "neutralmarineret"
>> iøvrigt er vi enige. - Det har heller ikke samme konsistens og smag som
>> i gamle dage - og er mere sejgt!
>
> Måske skulle i overveje at købe flæske direkte hos producenten - det gør
> vi. Intet her er neutralmarineret eller forbedret. Fedtet er rigtigt
> fedt.....
> Problemet er dog at flæsket ikke er røget men fersk.
>
> /karsten
Hej Karsten
Jeg har intet problem med at få ordentligt kød - jeg få¨r det meste af mit
kød fra private leverandører. Eneste undtagelse er kyllinger. Men gæs, grise
og køer ved jeg har haft en fornuftig opvækst med henblik på min fryser.
Jeg har nærmere et problem med at finde et sted, hvor jeg kan få røget mit
kød på gammeldags manér til en fornuftig pris, da jeg, når jeg skal have
røget kød, altid havner i at skulle ud i byen for købe noget kød, som så
brænder fast. Det er her jeg savner at kunne få røget flæsk af en ordentlig
kvalitet.