>"Anders" <anders2000toxvaerd@gmail.com> skrev i en meddelelse
>news:4ac33d61$0$284$14726298@news.sunsite.dk...
>> Er det høj varme i kort tid, eller lav varme i lang tid? MASSER af olie
>> på, eller intet overhovedet? Salt på før eller efter de har været i ovnen?
>
Jeg ved at den "korrekte" metode foreskriver opvarmning til en
temperatur, så nedkøling, så knaldhård opvarmning etc. Men sådan her
gør jeg når det bare skal være hurtigt og nemt.
1 - sæt bradepanden til stegning af kartoflerne i ovnen og tænd for
den på knaldhård varme (250+) og grill.
2 - skræl kartofler hvis ønsket, skær i både, stykker eller skiver.
3 - put i en gryde og dæk med koldt vand, varm op til det koger og
sluk. Lad stå i 5 minutter og skyl derefter kartoflerne i koldt vand.
4 - dup kartoflerne tørre og put dem i en frysepose med lidt olie (er
par spiseske-fulde og ryst dem godt så de dækkes af olie.
5 - når ovnen er varm tages bradepanden ud og posen med kartoflerne
fordeles på den. Så ind i varmen og rør i kartoflerne fra tid til
anden.
Alt afhængig af din ovn temperatur så plejer det at være færdigt efter
20-30 minutter. Super sprøde og gyldne på overfladen og bløde indeni.
Det lyder måske besværligt, men er det egentlig ikke når musikken
spiller
Bon appetit.
/Jakob