"Heidi" <nospam@hejdi.dk> skrev i meddelelsen
news:4ac4ca7e$0$283$14726298@news.sunsite.dk...
> MetteM wrote:
>> Hej NG.
>> Jeg er just ved at tilberede en skovlfuld semi-dried tomater i ovnen,
>> og vi får nok ikke spist dem alle indenfor en uge, hvorfor vi gerne
>> vil opbavare dem rimeligt forsvarligt til senere brug.
>
> Vil du ikke afsløre hvordan du laver dem?
>
> --
> Heidi
Jo da.
Fyldte en bradepande med store halverede blommetomater*, penslede med
olivenolie, gav dem en omgang groft salt og lidt basilikum samt en snas
"Balsamix" - satte dem midt i ovnen ved 100 gr. og gav dem godt 5 timer.,
til de ca. var skrumpet ind til det halve (havde troet de kun skulle have
2-3 timer - men måtte sande det var alt for lidt til mine kæmpe tomater.)
*Frilandsdyrket på terrassen - utroligt at de stadig giver afkast så sent på
året...
Tror dog sagtens man kan mindske bagetiden betydeligt hvis man sætter ovnen
på varmluft - og/eller bruger mindre tomater...
Har smagt dem i pitabrød, hvilket var rigtig godt - og selvfølgelig tæller
glæden over noget hj.lavet også meget
Har opbevaret resten i Atamon-skyllede glas tilsat lidt hvidløg.
/Mette