|
| Heavy cream? Fra : sigurno |
Dato : 29-09-09 22:03 |
|
Hvad menes, når der i en opskrift står "Heavy Creme" 1 1/4 cup.
Mvh.
Sigurno
| |
Max (29-09-2009)
| Kommentar Fra : Max |
Dato : 29-09-09 22:12 |
|
Hej sigurno
> Hvad menes, når der i en opskrift står "Heavy Creme" 1 1/4 cup.
Piskefløde, 3 dl.
--
Mvh Max
| |
sigurno (29-09-2009)
| Kommentar Fra : sigurno |
Dato : 29-09-09 22:14 |
|
"Max" <Max_Jens@post9.tele.dk.invalid> skrev i meddelelsen
news:4ac2780c$0$36587$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk...
> Hej sigurno
>
>> Hvad menes, når der i en opskrift står "Heavy Creme" 1 1/4 cup.
>
> Piskefløde, 3 dl.
>
> --
> Mvh Max
Åhhhh tak for hurtigt svar......
Sigurno
| |
Kim Schulz (29-09-2009)
| Kommentar Fra : Kim Schulz |
Dato : 29-09-09 22:22 |
|
On Tue, 29 Sep 2009 23:02:47 +0200
"sigurno" <nospampavlova@cafeer.dk> wrote:
> Hvad menes, når der i en opskrift står "Heavy Creme" 1 1/4 cup.
>
Amerikanerne plejer at kalde det for heavy når der er 35-45%
mælkefedt i fløden. Det kaldes også tit for whipping cream.
| |
Kurt Hansen (30-09-2009)
| Kommentar Fra : Kurt Hansen |
Dato : 30-09-09 04:56 |
|
On Tue, 29 Sep 2009 23:02:47 +0200, sigurno wrote:
> Hvad menes, når der i en opskrift står "Heavy Creme" 1 1/4 cup.
Tungt vand bruges til fremstilling af atombomber.
Tung fløde bruges til fremstilling af isbomber.
--
Venlig hilsen
Kurt Hansen
| |
|
|