/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
melboller
Fra : Ralph


Dato : 20-09-09 16:56

Jeg har en opskrift fra Frk. Jensen som jeg har brugt de sidste 20 år, men
med skiftene resultat, smagen er altid god, men konsistensen går fra
nogenlunde fast til flydene, sidste gang smed jeg ½ af bollerne ud
(hundemad).

Nu står jeg der så igen, og ville forberede lidt, MEN der er stor forskel på
opskrifterne, de fleste vil bruge 125 g. mel - så det er parameteren - fedt
og vand svinger lidt, men der der er den største forskel er efterbehandling
og antallet af æg.

fra 1-5 æg
Direkte fra varmt(næsten kogene) vand direkte i koldt vand.
to-tre opkog og i skål med omvendt underkop i, så de undgår vandsopperiet

Har I nogen PRØVEDE 100% fejlfri opskrifter - det haster ikke vi skal først
spise ved syv-tiden.

--
Ralph



 
 
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177549
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408820
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste