On Sat, 12 Sep 2009 19:24:21 +0200, Jens Bruun wrote:
> "Kurt Hansen" <kurt@fjerndettetowle.dk> skrev i en meddelelse
> news:98cy6v6nkh2.iuofykxmtqg3$.dlg@40tude.net
>
>> Er der nogen der har oplevet noget lignende?
>
> Ikke med rødvin, men med æblejuice.
>
>> Hvad er der sket i
>> flasken?
>
> Den har gæret videre. Der må have været sukker- og gærrester i flasken..
> Ganske ufarligt. Kan endda give en ellers middelmådig vin et lille, positivt
> pift
Nuvel, "gårdaftapninger" skal man jo ikke forvente at der der gemmevin. Vi
lever højt på minderne. Umbrien (og Toscana) er en vidunderlig oplevelse,
især hvis man bevæger sig lidt udenfor turistmålene og et besøg hos en
lokal vinbonde, som med entusiasme viser frem og fortæller, er en stor del
af oplevelsen. At vinen gærer og bliver lidt uinteressant efter et år, kan
jeg leve med.
Ved finsmagningen tabte den en del. Duft var der ikke meget tilbage af og
smagen var - efter at den første overraskelse havde lagt sig - ikke videre
interessant. Det endte med at vi rev hovedet af en lidt bedre vin, for et
vildsvin skal ikke følges i døden af middelmådigt sprøjt
--
Venlig hilsen
Kurt Hansen