|
| Mark-Støvbolde Fra : jos |
Dato : 30-08-09 11:05 |
|
Popper op i stor mængde på sønnens "græsplæne". Jeg rører normalt kun
KarlJohan og Kantareller da jeg ikke er erfaren svampejæger, men jeg føler
mig ret sikker på disse brune støvbolde. Jeg har læst at de er spiselige
sålænge stokken er hvid indeni.
Spørgsmålene er så:
Hvordan tilberedes de, og er de værd at døje med??
finn
| |
Lasse Jensen (30-08-2009)
| Kommentar Fra : Lasse Jensen |
Dato : 30-08-09 14:29 |
|
On Sun, 30 Aug 2009 12:05:21 +0200, jos wrote:
> Popper op i stor mængde på sønnens "græsplæne". Jeg rører normalt kun
> KarlJohan og Kantareller da jeg ikke er erfaren svampejæger, men jeg
> føler mig ret sikker på disse brune støvbolde. Jeg har læst at de er
> spiselige sålænge stokken er hvid indeni.
> Spørgsmålene er så:
> Hvordan tilberedes de, og er de værd at døje med??
Skær dem i tern og brug dem som du ville bruge andre svampe. De smager
okay, men er ingen storslået kulinarisk oplevelse.
--
Lasse Jensen
| |
tenno (31-08-2009)
| Kommentar Fra : tenno |
Dato : 31-08-09 02:46 |
|
On 30 Aug., 12:05, "jos" <j...@her.dk> wrote:
> Popper op i stor mængde på sønnens "græsplæne". Jeg rører normalt kun
> KarlJohan og Kantareller da jeg ikke er erfaren svampejæger, men jeg føler
> mig ret sikker på disse brune støvbolde. Jeg har læst at de er spiselige
> sålænge stokken er hvid indeni.
> Spørgsmålene er så:
> Hvordan tilberedes de, og er de værd at døje med??
>
> finn
Jeg skære støvbolden i skiver om panere i æg og rasp også steges de på
panden, det smager fint
| |
|
|